2019. október 28., hétfő

CND SolarOil és SPA Gardenia Woods Lotion


Sziasztok!

 Általam régóta ismert és kedvelt termékekről lesz szó ebben a bejegyzésben is.


 Elsőként a SPA Gardenia Woods kéz-és testápoló lesz terítéken. 
A most kapott termék kicsi kiszerelésű (59 ml), akár női táskában, hátizsákban is elfér. Nálam ipari mennyiségű kézápoló elfogy, mert nagyon száraz a kezem, a köröm környéki bőrről nem is beszélve. A dyshidrosisról nem is beszélve, ami még nehezíti a körmös életem. 😕

De nézzük, mit is kapunk a terméktől: 
Jázmin és gardénia illata van, azonnali tápláló és hidratáló hatású, lágy és kellemes tapintású bőrt biztosít. Testápolóként is kiváló, mert a nagyobb kiszerelésűt ilyen célra is használom. Gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros érzetet a bőrömön. Ráadásul az illata is sokáig megmarad.

Fő összetevői:
- kamilla (természetes növényi összetevő, bőrnyugtató hatása ismert)
- szantálfa (gyengéden tiszító hatású)
- glycerin (növényi olajokból kivont összetevő, melyet erős hidratáló hatása miatt                    használnak. Gyorsan felszívódik a bőrben és mágnesként szívja a bőrbe a nedvességet,  majd bent tartja)

Kapható kiszerelés: 248 ml, 3786 ml 





◆◇◆

Kedvenc körömápoló olajom a CND SolarOil. Volt szerencsém már több üveggel elhasználni ebből a szuper termékből. Korábban annyira száraz volt a köröm környéki bőr, hogy beszakadt, sérült, elég csúnya látványt nyújtott néha. Mióta a SolarOilt használom, sokkal jobb a körmeim összképe, szerintem. Nem tökéletes, de sajnos nem is lesz az...

No, de nézzük az olajat.
Kellemes mandula illatú bőr- és körömápoló olaj, mandula és jojoba olajjal, E-vitaminnal.
  • A jojoba olaj mélyen a bőrbe juttatja az E vitamint, csökkentve ezzel az öregedés látható jeleit.
  • A természetes, könnyű olajok puhává és simává varázsolják a bőrt.
  • Erős és rugalmas természetes körmöt biztosít, ugyanígy hat a körömlakkra és a műkörömre.
  • Gyakori használata esetén az olajok egyre mélyebbre jutnak a körömben, megakadályozva a töredezést és a műköröm sérüléseit.

Összetevői:
- jojoba olaj (mélyre hatoló, tápláló és hidratáló természetes olaj. Hordozó szerepet lát el, más összetevők beszívódását segítve)
- E vitamin (nagyon hatékony hidratáló és tápláló hatásának köszönhetően puhává teszi a bőrt. Antioxidáns tartalma semlegesíti a szabad gyököket, melyek a bőr korai öregedéséért felelősek)
- édes mandula olaj (puhít és táplál)

Ahogy én használom: ha lakkozott a körmöm, akkor hetente többször, általában esténként bekenem a körömágy környéki bőrt, finoman bemasszírozom. Meglepően hamar felszívódik, nincs olajos folt, mint a többi körömápoló olajom után. 
Ha épp nincs lakkozásom, általában hétvégén, vagy ha legalább van egy szabadnapom, akkor a köröm felületén is használom az olajat. Nagyon szeretem az illatát is, főleg hidegebb időszakban. 

Több kiszerelésben kapható: ITT (elérhető toll/pen változatban is, ami igazi táskabarát kiszerelés)



A képen látható kiszerelés ITT megrendelhető, vagy  megvásárolható 1066 Budapest, Ó utca 6. szám alatt, a CND Nail Lounge üzletben, valamint néhány viszonteladónál.

https://www.shop.naillounge.hu/




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm a kommentet!