2014. január 29., szerda

Kínai lakkok


Ma kettő,  kínai boltban vásárolt lakkot mutatok meg,  hátha valaki kedvet kap, hogy beszerezze. :) 
Nem nagy durranás egyik lakk sem, de azt az egy-két száz forintot megéri. 
 Moyra matt kék lakkján mutatom meg, mert ez az a lakk, ami megszáradva nem tetszik, vagyis nem tudom hogyan viszonyuljak hozzá. 
Kipróbáltam fehér alapon is ezeket a lakkokat, de a fehér szálak és pöttyök nem érvényesülnek. 

Az egyikben sárga-arany és fehér glitterek vannak, a másikban világoskék, fehér cucc. Nekem csak fehér cuccal jobban bejönnének, pláne így télen. 
Az ecset elég sok anyagot felvesz, a közepesen sűrű, átlátszó alapú  lakkból. A száradását nem tudom, mert ezt nem viseltem, csak bejegyzés miatt készült. (tehát lakkoztam, fotóztam, stb.)











Gondoltam kipróbálom lemattítva is, mert margarétán nagyon jól mutatott. Hiába kentem én kétféle mattító lakkal, semmi eredmény. Vagyis a képeken nem jött volna át a hatás, ahhoz képest amit én láttam. Nem tudom miből csinálták a glittereket, de a fényüket nem veszítették el mattítás után sem.


ilyen volt margarétán



12 megjegyzés:

  1. Nagyon jó :) A kínai boltokban kincsekre lehet bukkani :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) nem szokásom kínaiban lakkokat venni, elsősorban a szaga miatt. A lányomtól kaptam a sárgát és nagyon megtetszett, utána vettem meg a kéket is :)

      Törlés
  2. Már több blogon is olvastam, hogy csináltok ilyen blogos napokat. Ezt mos úgy kell elképzelni, hogy felkened: alaplakk, szín, fedő, fotó, aztán lemosod és ugyanezt megcsinálod 5-6 lakkal? Csak mert valami ilyesmit hámoztam ki a dolgokból, de lehet, de nem tudom elképzelni magam, amint ezt csinálom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valami hasonló, de nem 5-6 lakkal, mert sajnos ennyire nincs idő...száradás, egyebek miatt. Minden másnap új manikűröm van, de még így sem elég az idő arra, hogy az elkészített manikűröket viseljem napokig. Igen ritka, ha egy manit pl. 3 napig hordok. Egyrészt megunom, másrészt pedig az új lakkok, kihívások miatt. Azt hiszem túl sok kihívásra jelentkeztem, már nem is tudom hol tartok. Talán ezért is vagyok állandóan elégedetlen magammal. Úgyhogy ezen változtatni fogok. :) részemről kb ennyi. Nem blogos nap az ok, hanem egyszerű időhiány.

      Törlés
  3. Nekem is megvan ez a kékes lakk. :) Imádom. :D Még a vegyes színün és a pirosan gondolkodok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, volt több színben is, de már nem emlékszem, hogy milyenek..

      Törlés
  4. hihetetlen milyen kincsekre lehet bukkanni a kínai boltokban, az utóbbi időben én is sok lakkot beszereztem onnan, pl ma is 2-őt vettem. :)

    VálaszTörlés
  5. a kék nagyon tetszik :)
    én még sose vettem kínai boltban lakkot, igaz nem is nagyon járok ilyen helyre, de még nem is láttam soha ilyen lakkokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem szégyen szerintem ilyen helyekre járni, akár céltalanul is... :)

      Törlés
    2. ó, én se gondolom abszolút, hogy szégyen lenne :)
      csak nem nagyon jönnek szembe ilyen boltok, magamtól meg eddig nem jutott eszembe direkt keresni őket :)

      Törlés
  6. Nekem a zöld van meg ebből. :D Cukik.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!