2014. január 3., péntek

Moyra 903

Moyra 903 gel look

Nagyon szép napsütés volt ma, ezért azt gondoltam, hogy kipróbálom ezt a lakkot. Nagyon nehéz fényképet készíteni róla, mert sehogy sem jön át a képeken az igazi árnyalat. Sem napfénynél, sem mesterséges fénynél.  De nem csak ezzel történt ez, hanem már több Moyra lakkal. Nem  a kedvenc színem, talán majd tavasszal, vagy nyáron. 

Két réteges, könnyen kenhető, kissé folyósabb, de mégis jól lehet vele lakkozni. Legalábbis nekem sikerült. 









9 megjegyzés:

  1. tyű szuper ez a lakk.És igen,végre szép nagy képeket tettél fel!!!Imádom!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) sajnos így jobban látszanak a hibák is.

      Törlés
    2. ugyan neked nincs mit takargatnod :)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Képtelenség jól befotózni, azt hittem, hogy a napfényben könnyebb lesz, de tévedtem. Ezek a gel lakkok majd mind ilyen érdekes színű.

      Törlés
  3. Ezek a gel look lakkok meglepoen jo minosrguek es klasdzul pigmentaltak lettek,ez is nagyon szep!neked lemosaskor nrm fogja meg a kormod es s borod?en kuzdok vele mindig

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Használok alaplakkot (Avont általában), így nem színezi el a körmeim. Lemosáskor pedig csak az ujjaim vége felé húzom az acetonos vatta korongot, tehát csak egy irányba. Így aránylag elkerülhető, hogy a bőrömet megfogja. Korábban nekem is voltak ilyen gondjaim, főleg a sötét lakkoknál. Múltkor olvastam egy körömfehérítésről, ami azt jelenti, hogy fehérítő fogkrémmel kicsit át kell dörzsölni a körmeid. Kipróbáltam, hú de nagy változást nem vettem észre :)

      Törlés
    2. én általában Orly nail defense-t szoktam használni alaplakként, de a Moyra pirosas árnyalatú lakkjai, meg a nail selection lakkok kivétel nélkül megfogják a körmömet és a bőrömet, bármilyen óvatosan mosom is le őket. Hiába, ez a jól pigmentált, 1 réteg képes alacsonyabb árfekvésű lakkok rákfenéje.

      Törlés
  4. Nagyon tetszik a színe! Ez a nyomda jó lesz majd Valentin napra is :D

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!