2014. február 15., szombat

Winter Nail Challenge - Winter pattern


Mai kihívás témája a Winter pattern. Nem variáltam túl sokat, egy pulcsi mintát nyomdáztam a körmeimre, majd itt-ott kifestegettem.A minta a Bunny Nails HD-F lemezen van. 
Moyra lakkokat használtam, a fehéret és nagyon jó kis pirosat, ami 906-os számú. Ez utóbbi egy rétegben fedő, zselé hatású lakk, nyomdázni is szuper, bár, akkor nem ilyen piros szín köszön vissza a körmökön. 










6 megjegyzés:

  1. De jó ez a kötésminta - nyomda :)))

    VálaszTörlés
  2. A moyra fehérje jó? Mert keresem az igazi fehéret, ami 2 rétegben fed, és jövőhéten rendelni szeretnék moyra lakkokat, szóval, ha jó, akkor megrendelné, meg esetleg, ha van valami száma, annak amit tudsz ajánlani, hatalmas segítség lenne. Köszönöm.
    JA imádom a kötött pulcsikat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem jó a Moyra 03-as fehér lakkja, szinte mindig ezt használom, mert az OPI fehérrel spórolok :) Még annyit javaslok talán mellé, hogy rendeld meg a Moyra lakkhigítóját is. Nagyon jó minden lakkhoz. Sok Gel look lakkjukat is próbáltam, nekem beváltak. A metál effect lakkokkal remekül lehet nyomdázni. Jók a pasztell árnyalatú lakkjaik is. Nem tudom, hogy konkrétan gondoltál-e valami színre?
      Ez a piros gel look is nagyon szép szín szerintem, akár egy rétegben is fed...

      Törlés
    2. köszönöm. Konkrétan az összes holo jön hozzám, illetve akkor a moyra fehérje is, meg valamelyik homok lakkja :) De lehet hogy akkor a gel look vonalat is meglesem :)

      Törlés

Köszönöm a kommentet!