2014. június 9., hétfő

OPI Taupe-Less Beach


A tökéletes nude lakk, bátran állíthatom ezt. 

Különleges lakk ez számomra, mert nehezen lett az enyém. Ebay-en vásároltam, de nem a bevált eladótól. Vártam rá egy hónapot, míg megérkezett, aztán  a csomagot bontva láttam, hogy összetörték az egyik lakkos üveget.  Írtam gyorsan az eladónak, fényképpel is illusztráltam a helyzetet. Nagyon korrektül állt a dologhoz, ismételten elküldte nekem a lakkot, nem kellett fizetnem semmit. Újabb pár hét várakozás után megjött a csomag, de ez is sérült volt a Magyar Posta szerint, szerencsére a lakk épségben maradt. Az egészben az a vicces, hogy nem is rajongok az ilyen színű lakkokért. :)




Az OPI minőségre nem lehet panaszom, ez a lakk egy álom...a világos színe ellenére egy rétegben is fedett már (két rétegben persze sokkal szebb a szín), pillanatok alatt megszáradt fényesre, szép simára. Nem lett csíkos, pöttyös, buborékos. Aki kedveli a nude színt, szerintem annak érdemes beruházni rá. Én sem bántam meg, hogy végül megvettem különböző nehézségek árán. 




A díszítés elég satnya lett, csak kipróbáltam a mintát és a szatén lakkot :) 

Kedveled a nude lakkokat?


7 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lakk :) !! Én nagyon szeretem a nude lakkokat , az én kedvencem az Aden 85-ö lakkja :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép manikűrt alkottál!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik rajta a minta, bár a lakk színe, hát nem is tudom, ennél a világosabb nude színeket kedvelem, viszont rajtad baromi jól mutat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Nem olyan sötét ám ez, csak nem tudom jól "elkapni" a színét.

      Törlés

Köszönöm a kommentet!