2014. november 8., szombat

A-England Gloriana


Sziasztok!
A legutóbbi Nailland "webes ámokfutásom" során került hozzám ez a lakk, az utolsó pillanatban. Volt egy 10 %-os nyereménykuponom, amit mindenképp az új A-england Elizabeth & Mary kollekció megérkezésekor akartam beváltani. Ez sikerült is, mert megint öt lakkal gazdagodott az A-england készletem. Krisztinának itt is köszönöm a segítséget, hogy a bénázásomat tolerálta és segített, hogy a kupon érvényesüljön. :) 
Nekem nagyon tetszik ez a szín, úgy érzem, hogy illik is hozzám (szeretem az élénk színeket a körmömön). Őszies jellegű, a narancsos-pirosas-bronzos alap, melybe apró arany csillámok, glitterek is vannak keverve. Fémesen fénylő, nagyon feltűnő szín. Az állaga nagyon sűrű, kicsit sem folyik, ennek ellenére könnyű volt használni. Szerintem nehezen szárad, összehasonlítva a többi azonos márkájú lakkal. 








20 megjegyzés:

  1. nagyon szép ez a lakk :) nem is gondoltam, hogy ennyire király Oo

    VálaszTörlés
  2. Jobban mutat, mint a promóképeken, az biztos! :) Csodás szín ez! (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáltam az igazi színét elcsípni, de nagyon nehéz. Napfényben lett volna jó fotózni, de nem volt szerencsém.

      Törlés
  3. Klassz ez a szín, engem a tűzre emlékeztet a sok arany/bronz csillámmal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon erős szín, valóban,mint a tűz... :)

      Törlés
  4. Álom ez a Gloriana...Nekem is ez tündököl most a körmeimen :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép színe van, a száradási idő nekem a gyengém egy körömlakknál, de ennél a színnél megbocsájtható. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem szeretem, ha sokat kell várni a száradásra :)

      Törlés
  6. A leggátlástalanabb piros körömlakk, amit valaha láttam....és bakker, most nem tetszik!
    Nem érzem elég finomnak, rafináltnak, csak simán agresszívnek!
    Holott én ezt a lakkot vagy három napja érlelem magamban, fenem a fogam rá, és amikor a Nailland virtuális kosarában tettem-vettem, mégiscsak töröltem. Aztán meg lehet, hogy egy hónap múlva vért adnék érte-ki érti ezt? :D
    Mindenestre most nem, pedig istenien áll neked, és a te fotóidat érzem a leghitelesebbnek a leírással együtt. A többi netes, guglizott képen szinte természetellenesen tükörsima felületűnek látszik ez a lakk, nyilván fedőlakkfüggő, de nálad szépen előjön a valóság, hogy ez a felület bizony nem teljesen sima, a mikrocsillik azért kissé érdesítenek, és ezt máshol nem láttam bemutatni, örök hálám ezért! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán köszönöm a véleményed :) mindig próbálom visszaadni a képeken, amit én is látok a lakkokból. Ez néha nagyon nehéz, mert sajnos a technikai lehetőségeim korlátozottak, pláne a fényszegény időszakban nem igazán szeretek fotózni.
      Ami az érdességet illeti, nagyon minimális, tényleg csak itt-ott egy nagyobb csillinél érezhető talán. Fedőlakkot nem használtam itt még.
      Nagyon jól fogalmaztad meg, valóban egy agresszív lakk, ha lehet így nevezni :) Magára vonzza a tekintetet a fényével, színével. Gondolkodtam, hogy milyen díszítést kellene alkalmazni, egy manikűr el is készült, de nem tettem fel képet. Szerintem így is sok ez a lakk :)

      Törlés
  7. Csodás őszi lakk, nagyon passzol az évszakhoz. Szép :-)

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörű árnyalat! tetszik ez a csillogás, ha egy szóval kéne jellemezni, szerintem a "dög" lenne az, természetesen dögös jelentéssel, nem az elhullott állatéval. :D

    VálaszTörlés
  9. Gondolkodtam rajta, hogy én is megvegyem, mondtam is magamban, hogy ha a Bridgetet is megszerettem, ezt is meg tudnám, de most valahogy nem vagyok benne biztos. De neked nagyon jól áll, és a hosszú körmeiden kifejezetten tetszik!

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép ez a lakk, de én sem érzem a varázst, nem tudom, miért. Neked viszont jól áll nagyon, így jól tetted, hogy beszerezted :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!