2015. május 21., csütörtök

Avon Magic Effects Matte - Violetta


Sziasztok!

Biztosan sokan ismeritek már az Avon matt lakkjait, én a Violetta nevűt vettem meg. Nem éppen tavaszi szín, de a bejegyzés végére talán azzá válik :) 

Olyan csodaszép színe van üvegben! A kupakját viszont utálom, mert minden szösz meglátszik rajta, hiába töröltem le fényképezés előtt.


Kár, hogy száradás után már nincsenek csillámok, matt lesz, szaténos hatású. Így is nagyon szép, igazi díszítésre való alap...szerintem. Egy rétegben is nagyon jó a fedése és épp ezért hamar meg is szárad.



A minta BP-L020 lemezen található. Ebayen vettem, tökéletesen működik. Nem tesztelésre kaptam, fizettem érte. 




Nekem nagyon beváltak az Avon lakkok, csak ajánlani tudom.

18 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lakk, már már nyúlnék utána, de van hasonlóm a Golden Rose Matte vagy Velvet Matte (?) sorozatból. Viszont a fehér nyomdázással kiváló ötletet adtál! Nagyon tetszik a manikűröd!

    VálaszTörlés
  2. De nagyot dobbant a szívem a csipke minta miatt! Persze a lakk is nagyon szép, tetszenek ezek a bársonyos/szaténos,matt lakkok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszik ez a minta, biztosan sokat fogom használni.

      Törlés
  3. Nem szeretem a matt lakkokat, de ez nagyon szép és nyomdával imádat! A BPS lemezeket én is e-bayen vettem, mondjuk szerintem én vagyok az egyetlen blogger akit nem kerestek fel :'D amit nem csodálok mé volt Velük konfliktusom. Viszont a lemezeik tényleg jók. De én is e-bayen fogom őket megvásárolni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én csak egyszer kaptam tesztcsomagot a BPS részéről. Utána már elvárták, hogy amit vásároltam, vagy nyertem játékon, arról is készítsek bejegyzést. Jó ideje már nem is keresnek email-ben sem. :) Ami a lemezeket illeti, lopott minták innen-onnan, de tény, hogy használhatóak olcsó pénzért :)

      Törlés
    2. Jujj, akkor biztos engem is azért tettek félre, mert én csak arról csináltam tesztet, amit erre a célra küldtek, nem nyomattam orrba-szájba a reklámot, nem akartam, hogy minden bejegyzésem alatt ott fityegjen a kuponkód meg a reklámszöveg :))))))))) Nem adtuk el a lelkünket, Andi! Ez az igazi Rock&Roll!!!! :)))))))))))) ;)

      Törlés
  4. Nagyon szép ez a lakk,a színe abszolút nyert nálam.Viszont nekem picit sok a minta (erre a lakkra ).

    VálaszTörlés
  5. Nekem nem kedvencem az ilyen lila árnyalat, úgyhogy sokkal jobban tetszik mintával. A BPS teszteknek mindig örülök, én is szoktam venni tőlük. Naná, hogy elvárják, hogy csinálj manit a küldött lemezzel, utána meg felrakják a manidat az oldalukra, mert csábítóbb egy szép manikűrös kép, mint a csak lemezes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így van, sőt már ebay-en is találkoztam egy képemmel. Először csak olyan ismerős volt a minta, a színek, aztán a köröm is, mire rájöttem, hogy az enyém :D

      Törlés
  6. Nagyon szép ez a lila, bár nekem még nyomdával sem tavaszias, de nagyon jó a komplett manikűr :) Szép ez a csipkeminta :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha nem is az összes körmömre, de használni fogom ezt a mintát sokszor. :)

      Törlés
  7. Nekem most kivételesen minta nélkül jobban tetszik. Nagyon szép színe van, kár eltakarni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legközelebb már nem takarom így el, de muszáj volt a mintát is kipróbálni :)

      Törlés
  8. Én még évekkel ezelőtt vásároltam meg őt is, meg az Inky Bluet is, mikor az Avon először rukkolt elő matt lakkokkal. Nekem azóta is ő a kedvenc lila lakkom. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!