2015. szeptember 14., hétfő

ManiCute - Baglyos


Sziasztok!

Eltelt két hét ismét és ManiCute jelentkezik. Nem voltam túl aktív a bejegyzéseket illetően, sőt, az utolsó poszt is a ManiCute macskás téma volt. Azt hiszem sok volt a nyár nekem munka szempontjából és egy kicsit elfáradtam a végére. Sajnos nem volt szabadság sem, hogy egy kicsit feltöltődjön az ember lelke. Manikűröket készítettem ebben a két hétben is, sőt egy kihívás témáit is elkészítettem, befotóztam, de a bejegyzés megírására nem volt sem kedvem, sem energiám. 

A csoport témáit nem hagyhatom ki, annyira azért nem rossz a helyzet nálam :)
Mai téma a baglyos. Nekem nagyon tetszenek ezek a madarak, olyan kis okos fejük van. A népi hiedelemben a halál, végzet madaraként is emlegetik, sokan félnek is tőlük. ITT többet is olvashattok különböző korok, népek bagolyhoz való viszonyáról. 
No, de következzem a manikűröm. Nyomdázhattam volna a madár motívumot is, mert van tucatnyi mintám, de az túl egyszerű lett volna. Láttam egy képet az inspiráció kereséskor és úgy gondoltam én is el tudom készíteni. A leveles mintát viszont nyomdáztam (BPL-026)
A China Glaze lakk (It's Alive), két évvel ezelőtt nagy szerelem volt, elég nehezen jutottam hozzá. Ennyi az én manikűröm, de nézzétek meg a lányok munkáit is, biztosan szépeket alkottak.18 megjegyzés:

 1. Nekem is nagyon tetszik, egyben van a manikűr. :)

  VálaszTörlés
 2. Szuper lett! Nekem is nagyon tetszik az egész manikűr.
  Néha már nekem is lelkiismeret furdalásom van,hogy nem kézzel festek,de valahogy ellustultam amióta egyre több témára van nyomdalemezem.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Ne legyen lelkiismeret furdalásod, hisz azért vesszük meg a lemezeket, hogy kényelmesebb, egyszerűbb legyen a körmünk diszítése. :)
   Leginkább én is nyomdázok, hisz gyorsan lehet egyedit alkotni.

   Törlés
 3. Hú de klassz lett, tetszik az arckifejezése és nagyon feldobja a leveles motívum :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lett! Külön tetszik, hogy a madárka lábát is megjelenítetted. (-: És a CG lakk tényleg nagyon szép, és aki követi az évszakok színeit azt hiszem, itt a megfelelő alkalom használni! (-:

  VálaszTörlés
 5. ez is nagyon jó lett! :) bagoly fan vagyok.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon cuki, zabálnivaló, ahogy összeteszi a két topogóját egymással szembe, mintha nagyon kellene neki pisilni! :D :D

  VálaszTörlés
 7. Nekem tetszik, szép ez a CG lakk is!!

  VálaszTörlés
 8. Tényleg nagyon hasonlóban gondolkodtunk. :) Tetszik a te verziód is!

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!