2015. december 23., szerda

A gyűrű


Sziasztok!

Karácsonyra megérkezett hozzám a gyűrű, melyet Bandita blogján nyertem kínnal, nagy keservesen :) 

Az volt a feladat, hogy ki kellett találni, hogy melyik lakkját használta eddig legtöbbet a blogon látható bejegyzéseiben. Nagyon akartam ezt a gyűrűt és éppen volt is időm a kutatásra....és Sikerült!!! Enyém lett ez az egyedi gyűrű, mely majd egyszer biztosan sokat ér :) 



Felkentem a körmeimre az Essence új winter? wonderful! 01 the frosted lakkját, hogy a gyűrűvel együtt megmutathassam. 

 Nagyon kíváncsi voltam a kollekció lakkjaira, de számomra annyira gyengének bizonyultak, hogy csak ezt a szaténos matt finisre száradó szép fehérséget vettem meg. Fehér lakkból úgyis sok fogy nálam, egynek elmegy ez is. Amúgy valóban szép száradás után, két réteg kell belőle, hamar meg is szárad. 
Próbálom kicsit szögletesebbé reszelni a körmeim, de láthatóan nem igazán sikerül. A sok-sok év manikűrözési rutinja nem tűnik el egy-két hét alatt, tanulnom kell...ezt is. :)






Remélem nektek is annyira tetszik ez a gyűrű,mint nekem :)

Köszönöm Bandita!!! 

13 megjegyzés:

  1. Gratulálok a gyűrűhöz, tényleg nagyon szép! (-: Az Essence kollekciótól én sem ájultam el, két lakkot vettem meg, olyan átlagosak.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) valóban átlagosak, sokkal jobbra számítottam, bár nagyon újat nem tudnak mutatni már :)

      Törlés
  2. Ó, te, TE! :)
    Istenien áll neked, és szívesen felkérnélek bérfotózásra, mert én bizony nem tudtam ilyen jól megmutatni a szépségét, nálad szerencsére TÖKÉLETESEN látható minden pehely, az effekt, és az összkép csodálatos lett ennek a körömlakknak a tiszta, egyszerű szépségével!
    Ritkán látok tőled fehér manit, és most nagyon tetszik a látvány, kenjed gyakrabban, csini!

    Ismerős ez a bátortalan kockásodás :D
    Először én is így csináltam, aztán fokozatosan alakítottam.
    Boldog Karácsonyt, és KEVÉS munkát az ünnepekre! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Igyekeztem visszaadni a képeken is,mint amit én láttam a gyűrűben. Sajnos normális készülék nélkül ez nem sikerült igazán....de majd megpróbálom pótolni a leányom szuper ketyeréjével :)
      Valóban ritkán fehér a körmöm, már megrögzött színes lakkozó vagyok. Olyan elegánsnak éreztem a kezem ezzel a lakkal és a gyűrűvel...
      Ami a kockásodást illeti, bizony nem egyszerű :) próbáltam lakkozott körmökkel is és meztelen is. Lakkosan jobban látom a formát...de ez még nagyon kerek kocka :D
      Boldog karácsonyt Neked is! :)

      Törlés
  3. Gyönyörű ez a gyűrű,mázlista vagy! :D Amúgy nekem tetszik a körömformád,jól állna neked a szögletes. :)

    VálaszTörlés
  4. Eszméletlenül szép ez a gyűrű, nekem a tündérmesék jutnak róla eszembe királylányokkal ^^ Ez a fehér lakk is mutatós, bár őszintén én se csábultam el semmire ebből az Essence kiadásból. Nagyon szép volt az állvány, de a csomagoláson kívül semmi nem fogott meg.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon ügyes és elszánt voltál :) Szívből örülök, hogy te nyerted ezt az egyedi gyűrűt! A lakk nagyon tetszik. Amikor a Moyra előrukkolt a Chantallal, akkor valami ilyesmire számítottam, majd csalódottan konstatáltam hogy csak a 03-ast csomagolták (és árazták) át. Most erősen kísértésbe estem, hogy kipróbálom ezt a lakkot, mert az Essence alapkollekciójából a 33-assal nagyon elégedett vagyok. Annyit tudsz nekem segíteni, hogy állagra ahhoz hasonló, vagy hígabb? Mert ha hígabb, akkor nekem nem lesz jó a barázdáim miatt és mindig vonakodom emiatt az újdonságoktól... szerintem neked az eredeti körömformád is nagyon esztétikus, mindig megismertem a képeidet a körömformádról, mert nagyon egyedi és szép - mondjuk most én is bekockultam :) - Kellemes karácsonyt kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Szilvi! :) Kicsit hígabb ez a lakk,mint a 33-as, de talán a körömkiegyenlítő alaplakkal tudnál segíteni a helyzeten, nem? Nekem is barázdás némelyik körmöm, de a fedőlakk után már nem igazán látható...remélem :)

      Törlés
  6. Gratulálok ehhez a fantasztikus nyereményhez. ^^

    VálaszTörlés
  7. A gyűrű gyönyörű!! Miért akarsz kocka körmöket, annyira jól áll ami van.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!