2015. december 31., csütörtök

B.Ú.É.K!


Sziasztok!

Nem akartam évzáró, összegző bejegyzést írni, nem is az lesz, ezt megígérem. Csak annyit tudok az idei évről mondani, nem volt rossz, de valami hiányzik még számomra. 


Nem készültem újévi, szilveszteri manikűrrel sem, most kivételesen nem a lustaságom miatt. Egyszerűen számomra ez a karácsonyi időszak a munkáról szól, nem éreztem a karácsony meghittségét, a közelgő újévet, vagy azt, hogy ma este bulizni, szórakozni szeretnék. Még a tévét sem kapcsolom be, élvezem a csendet, van pár óra alváshiányom, igyekszem pótolni. Együtt érzek azokkal a kolléganőimmel, akik ilyenkor is dolgoznak, nem tölthetik családjukkal sem a karácsonyt, sem a szilvesztert, nem koccinthatnak szilveszterkor, mert az egészségügyben dolgoznak. Ma éjszaka biztosan sok részeget beszállítanak, mert a szórakozás sokaknak a mértéktelen ivást jelenti, a kötekedést, verekedést, vagy még sorolhatnám. Nem szeretném senki kedvét elrontani, csak jusson eszetekbe, sokan ilyenkor is dolgoznak, hogy mások szórakozhassanak, gondolok itt a vendéglátásra is és hozzá is kapcsolódó társszakmákra, stb...

Még se maradjon manikűr nélkül egy körmös blog, mutatok egyet, amit szívesen viselnék, ha lenne hozzá megfelelő ruhám, de mint tudjuk egy nőnek sosincs egy normális gönce sem :) 


Igaz, nem épp szilveszteri, de olyan szolidan dögös. Nem kell mindig csillogni, hogy észrevegyenek :) 

Boldog Új Évet Kívánok minden kedves olvasómnak, követőmnek, lakkozó társamnak, szemlélődőnek és bárkinek, akinek kimaradt a felsorolásból!


7 megjegyzés:

  1. Boldog új évet! Nagyon tetszik ez a manikűr!

    VálaszTörlés
  2. Csodaszép szín, és manikűr! Boldog Új Évet Andi, és pihenj minél többet, kell a feltöltődés.
    puszi :)

    VálaszTörlés
  3. B.Ú.É.K, Andi! Remélem, összejön a pihenés! :) (És klassz a manikűr! ;))

    VálaszTörlés
  4. Boldog Új Évet! Nagyon szép a körmöd!

    VálaszTörlés
  5. Boldog új évet! Nagyon szép a manikűr, én karácsonykor viseltem olyat, ami abszolút nem karácsonyi. (-:
    Viccesen a páromnak mondom néha azt, hogy "nincs egy göncöm sem". Erre ő megjegyzi, hogy csak éppen a sok semmivel tele a szekrény. :D

    VálaszTörlés
  6. Boldog új évet! :) Szépséges a manikűr!

    VálaszTörlés
  7. Boldog új évet! Csini lett a manikűr. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!