2015. december 26., szombat

December színei - Arany



Sziasztok!

December újabb színe az arany. Bármennyire is szép szín, én nem szeretem, esetleg díszítésként használom a körmeimen általában. Most a kihívás kedvéért két körmömre is felkentem a Dance Legend WoW Prism Golden Cobra lakkját. Kicsit élénkebb sárga színe van, a képek nem adják vissza azt, amit én láttam. 
Volt egy alkalom, hogy melóhelyre  mind a 10 körmömre ezt a lakkot kentem fel, persze valami fekete mintával. Az éppen aktuálisan velem dolgozó doktor a sokadik óra után már megjegyezte, hogy ez egy idegesítő szín. Zavarta a szemét, ahogy a klaviatúrán kalimpálok vele :)) így járt... de lehet már említettem ezt a történetet:)

Kis kitérő után vissza a mostani manikűrhöz, semmi extraság, klasszikus fekete-arany párosítás, egy kis mintával spékelve. A minta Moyra Ornaments palettáján található. Akárhogy is nézem, de én barnásnak látom ezt a nyomdázólakkot, pedig tutira feketét használtam. 



5 megjegyzés:

  1. Valóban volt már ez a történet. Amint elkezdted, hogy egyszer a melóhelyen, rögtön tudtam, hogy melyik "egyszer"-re gondolsz. ˇˇ A manikűr amúgy nekem nagyon tetszik! Eddig nem hozott lázba az Ornaments paletta, de hm... talán-talán majd egyszer haza jön ő is velem. :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem szuper szín, nem irritáló. :)) A manikűr pedig gyönyörű. ;)

    VálaszTörlés
  3. De jó lett! Legalább megdicsérte a doki a körmeidet, ha már ennyire vonzza a tekintet ez a lakk? :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű :) Nagyon tetszenek ezek a DL lakkok, csak az árukkal nem vagyok kibékülve..

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!