2016. május 24., kedd

ManiCute - Pasztell

BPS Flower Water Decals


Sziasztok!

Sajnos kicsit elnéztem a napokat és nem kalkuláltam bele, hogy a posztolás napján én dolgozok, így sajnos kicsit csúszással, de hozom a soron következő ManiCute manikűrt, melynek témája a pasztell. 
Az az igazság, hogy nem igazán hordok szolid, pasztell manikűröket, mert valahogy nem illenek a bőröm árnyalatához. Talán csak akkor érzem magaménak az ilyen körmöket, ha több szín is megjelenik. 
Az elkészült körömhöz a bornprettystore által kapott water decals virág mintát használtam fel. Két év után újra felvették velem a kapcsolatot, Alice személyében. Nem tudom mi történhetett.... :) 
Szóval, választhattam termékeket tesztelésre és többek közt ezt a matricát is kértem.


Fehér alapra Avon Iceberg White dry brush technikával különböző Essence (12 Mandarine bay, 65 Good limes, 66 Shade of happines) és egy Catrice (114 The Sky So Fly) lakkokat kentem. Azt hittem élénkebb lesz összkép, de nem.



Itt már lemattítottam, mert gondoltam kipróbálom így is. 

A matrica  ITT megvásárolható, épp akcióban most. A kódot (ANDX31) használva 10 % kedvezmény jár a teljes áras termékek után. 



A lányok pasztell manikűrjeit is nézzétek meg. 


7 megjegyzés:

  1. Nagyon szép manikűr, az alap különösen tetszik, és a cseles kis matricák szépen életet lehelnek a halványka színvilágba, így már nagyon jól áll neked szerintem, míg a virágok nélkül nekem is lenne picike hiányérzetem, mert tőled már megszoktam az intenzív színű manikűröket.

    VálaszTörlés
  2. This is very sweet mani, I like your dry brush very much!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép, sőt igazán különleges ez a manikűr, nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon tetszik! Ahogy Bandita is írta: a virágok nélkül kevésnek találom, holott a színek tetszenek, de a matricákkal abszolút teljes lett a manikűr :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szuper manikűr lett :)

    VálaszTörlés
  6. Érdekesebb? Viccelsz?! Én imádom ezt a manikűrt! *.* Már le is mentettem a kosaramba, hogy alkalomadtán újraalkossam! :3

    VálaszTörlés
  7. Nagyon vidám, tavaszias lett, gyönyörű! Szerintem a halványabb színek is jól állnak neked! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!