2014. március 7., péntek

Moyra 92 és Rimmel 3D Plumping Top coat

Biztosan sokan ismerik a Moyra fólia hatású 92-es számú lakkját. Én nagyon megfeledkeztem róla, pedig még tavaly vettem. 

  Nem rossz ez a lakk, hamar megszáradt, egy rétegben is fedett, de két rétegben igazán szép, csillogó. Erre nyomdáztam Pueen 68-as lemez egyik mintáját.





Itt szeretném megemlíteni azt a fedőlakkot, amit már egy ideje használok. Külön bejegyzést nem kívánok szentelni neki. Ez nem más, mint a Rimmel 3D Plumping top coat. 

A sok nyomdázás miatt sajnos nem mindegyik fedőlakkot szeretem. Ezzel is akadtak gondjaim. Leginkább az ecsetével, mert nagyon bumszli, vagyis nagy, széles. Eleinte olyan érzésem volt. mintha nem feküdne rendesen a körmömre. 


Egy-két hétig nem is használtam, annyira nem tetszett. Akkor vettem elő újra, mikor az Essence gel look lakk használata után hólyagos lett a manikűröm. 
Mintha már jobban kézre állt volna Rimmel ecset, egy húzással befedte a körmöm, a nyomdázást nem maszatolta el. Azt mondhatom, hogy hamar meg is száradt Tartósságáról nem nagyon tudok beszámolni, mert max. 2 naponta lakkozom a körmeim. 




8 megjegyzés:

  1. nagyon szuper a lakk,a nyomdázás szerintem kell neki:) úgy lett tökéletes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az kimaradt az írásból, hogy önmagában nem nagyon tetszene...

      Törlés
  2. Tök jó lett ez a manikűr! Az Essence Sealing Coat sem keni el a nyomdázást, ez a gazdaságos kivitel nálam. Ha tutira akarok menni, akkor a Seche-t kenem, az gyorsabban szárad, nálam most ezek vannak használatban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Seche nekem még nem volt, de egy ideje tervezem, hogy kipróbálom. Talán majd a következő Nailandos rendelésnél berakom a kosárba :)

      Törlés
  3. Gyönyörű lett a manid *-*

    VálaszTörlés
  4. Szép ez a manikűr mint mindig :)

    VálaszTörlés
  5. Fantasztikusan szép lett a manikűr, nagyon bejövős! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!