2014. március 2., vasárnap

Moyra Holographic 256

Sziasztok!

Gondolom már nagyon unjátok a hologramos lakkokról szóló bejegyzéseket, de a mai napra is ezt választottam...leginkább a minta miatt. 

Az elmúlt héten szinte nem is írtam egy bejegyzést sem, de ez nem jelenti azt, hogy nem is viseltem manikűrt. Minden nap másik volt... Viszont az írásra nem maradt időm, de majd egy összefoglalót összedobok ezekről az alkotásokról is. Nem mintha veszteség érne  bárkit is, ha nem látja :) 

Tegnap este éreztem azt, (a fejfájáson kívül) hogy van több száz lakkom, egy halom különféle dolog a köröm diszítéshez, csak épp az ihlet hiányzik. Éreztetek már ilyet? Abban bíztam reggelre kialszom...így is lett. :) 

Szóval, még mindig a Moyra lakknál tartok, egyszerűen imádom ezeket a holokat. Jó az ecsete számomra, nagyon hamar szárad, pikk-pakk lehet rá nyomdázni és kész is egy csodaszép manikűr...pláne ha még napfény is éri :)







A minta Cheeky Happy Nails palettán található.

Sajnos elég gyenge volt a napfény, elmaradt az igazi ragyogás.Viszont azt már tudom, hogy ezt a mintát melyik lakkal használom újra. 



7 megjegyzés:

  1. Én nem unom ezeket a bejegyzéseket, épp a zöld van rajtam :) Imádom őket, bár eddig csak kettőt próbáltam, de megelőlegezem, hogy az összeset imádom :D

    VálaszTörlés
  2. nagyon tetszik ez a minta. meg persze a lakk is. ;)

    VálaszTörlés
  3. Szió!Ez a lakk nekem is meg van és imádom, GYÖNYÖRŰ!!!

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!