2014. május 23., péntek

Avon Gel Finish


Kipróbáltam az Avon Gel Finish kollekció néhány lakkját. Sajnos a katalógusból nehéz választani, sőt nem is lehet az alapján, mert a színek nem is hasonlítanak az üvegben levőre. Így utólag, talán a pirosat nem vettem volna meg. 








Nem szeretnék szószátyár lenni, sokan kedvelik és sokan utálják ezeket a lakkokat, pedig egyre jobbak. Az ecsettel is könnyebb volt festeni,mint korábban. 
Ha valaki ügyesen lakkoz, akár egy réteg is elég lehet belőle, hamar száradnak nagyon fényesre. Én a szebb árnyalat miatt 2 réteget festettem. 










Nekem tetszenek ezek a lakkok, színre és minőségre egyaránt. 

10 megjegyzés:

  1. Nagyon szèp finise van mind a nègynek, a hèten rendeltem meg èn is 4 árnyalatot, de egyik sem ez:) kíváncsi vagyok, hogy milyenek èlőben, de a kèpek alapján abszolút biztató:)Katalógusból tènyleg nagyon nehèz választani így remèlem nem lőttem mellè:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi vagyok te melyiket rendelted meg :) valószínű, hogy még én is elcsábulok néhány színre.

      Törlés
  2. én szeretem az avon lakkokat, bár drágállom őket, lehet csak én vagyok vele így. viszont ha akciós lesz tuti be fogok szerezni néhány árnyalatot. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is drágák, ha lehet, akkor én is csak akciósan veszem meg őket.

      Törlés
  3. Én is szeretem az Avon lakkjait, van is belőle jó néhány. Ezeket a géleseket még nem próbáltam, de ha találok valami különlegesebb árnyalatot ami megfog, tuti megrendelem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy a katalógusban elég pocsék színek vannak. Én általában rákeresek a neten, hogy mégis milyen az az árnyalat és csak utána rendelek.

      Törlés
  4. Jól néznek ki nagyon, nem is értem, mi a gond a pirossal :D Az mondjuk eléggé igaz, hogy egyáltalán nem színhű a katalógus, rákerestem 1-2 lakkra még korábban, és hát egyáltalán nem úgy néztek ki felkenve, mint amilyen szín volt a katalógusban. Eléggé zsákbamacska a dolog :/

    VálaszTörlés
  5. Még sosem volt AVON lakkom, nincs velük tapasztalatom. A fentiek közül nekem pont a piros tetszik leginkább!

    VálaszTörlés
  6. A zöldes szín valami mesés :)

    VálaszTörlés
  7. végül én is beadtam a derekam. ezt a pirosat és egy mályvás (legalábbi remélem) színt rendeltem. nagyon kiváncsi leszek, hogy hogyan válnak majd be :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!