2014. július 14., hétfő

Catrice Mermaid It


Müllerben jártam ma, mert Essence Brazil kollekciójából szerettem volna néhány lakkot venni, de nem jártam sikerrel. Hihetetlen, hogy Zalában nem lehet megszerezni, se Rossmannban, se DM-ben, ezek szerint Müllerben sem. Bánatomban vettem Catrice lakkokat, egy akciósat és kettőt a Le Grand Bleu kollekcióból. Ezek az új színek nem varázsoltak el kicsit sem, nehezen választottam. Nem is tudom miért ez az arany színű fogott meg, nem vagyok "aranymániás", még ékszerben sem. No, mindegy, hazajött velem...nem bántam meg. Szép árnyalat, nem folyós, akár egy rétegben is jól fedő lakk, de  két réteget használtam most. Én csíkosnak látom, de engem nem zavar. 
Próbáltam vele nyomdázni is, alkalmas rá, de szerintem nem elég pigmentált, hogy pl. sötétebb színeken is szépen látszódjon a minta. 





Konad m89 lemez egyik mintáját nyomdáztam rá. 





9 megjegyzés:

  1. Az aranyat kinéztem én is, de van három, így hoztam másikat, a közép kék botrány. A másik két kéket a toppert és a lilásat még nem próbáltam. Szóval szép ez a mani: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Bella Aquarella kéket vettem még meg, nem igazán vagyok vele elégedett, viszont a színe gyönyörű. Már kitaláltam, hogy milyen alapot használok hozzá, hogy ne kelljen millió réteget felkennem :)

      Törlés
  2. Ezt a lakkot én is megvettem, nagyon örülök, hogy végül így döntöttem. Számomra nem egyértelműen arany, inkább barnás, bronzos árnyalat, mivel a bőröm is hasonló tónusú, nagyon visszafogottnak tűnik rajtam :) Rövid körmökön nem csíkoz, egyszerűen imádom :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól mondod, valóban bronzos árnyalatú, ez tetszett meg nekem is.

      Törlés
  3. Nagyon szép a manikűr, igazán feldobja a minta ezt a lakkot. Nálunk még mindig nem kapható ez a trendkiadás, de most annyira nem bánom, kicsit zavar a csíkozása ennek a lakknak...

    VálaszTörlés
  4. Óóóó, ez nagyon tetszik! Nyomdával is gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
  5. Ó anyám, tudod, hogy az arany a gyengém! Teljesen ellágyultam ettől a manitól, bármikor boldogan viselném!

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!