2014. július 29., kedd

Majestic Green és Dance Legend Top Prismatic

 Egy rég elfeledett lakk új köntösben. Tavaly vásároltam ezt a különleges színű Loreal lakkot. Érdekes, már-már csúnya színe van, sokan azt mondták rá, hogy "libafos" színű. Lehet, de nekem azóta is nagyon tetszik. A napokban megérkezett a Dance Legend Top Prismatic fedőlakkom. Azt hiszem, aki szereti a hologramos lakkokat, annak megéri befektetni erre a csodára. 
Először a Majestic Green lakkon próbáltam ki, aztán még különböző színeken is. A legócskább lakkot is széppé varázsolja. 15 ml van az üvegben, valószínű, hogy nem mostanában fogy el. 
A minta EDM01 paletta


Itt különféle színű és márkájú lakkokon próbáltam ki. Szerintem gyönyörű...még fehéren és feketén is jól mutat.7 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Kissé drága, de szerintem a mennyiség azért behozza az árát. :)

   Törlés
 2. Csodálatos, és jól kihasználható, nem lehet hamar megunni nekem is kel egy hasonló! :)
  Az a bajom a DL lakkokkal, h baromi drágák, mármint ahhoz képest, h a márka körömlakkjai hazai piacon 4$ körül vannak, míg külföldről rendelve már 10-12$ kérnek darabjáért.:(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazad van, baromi drágák, ezért nincs is más lakkom a márkából. Úgy gondoltam, hogy ezzel a befektetéssel a többi holo lakk árát megspórolom. Valóban csodaszép minden színű lakkon.

   Törlés
 3. Ezzel a fedőlakkal nagyon beletrafált a DL. Annyira várom, hogy végre valahogyan én is megvehessem! És a mani is szép lett!

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!