2014. augusztus 1., péntek

SNC 2014 - Inspired by summer dress


Egy kissé meg vagyok csúszva a bejegyzés írással, a manikűrök hiába voltak készen időben. Nyári ruha inspirálta körmök....sokat keresgéltem, igazából nem is akadtam nekem igazán tetsző ruhára, amit aztán az a körmeimen is meg lehet jeleníteni. Talán túl fáradt voltam és nem jött az ihlet :)No, de ezt a képet és ruhát választottam, amit már  én már biztosan nem vennék fel, mert tökéletes alakot kíván.A manikűr fényképezésével is adódtak gondok a fényviszonyok miatt. A lakk inkább menta színű és nem kék, mint ahogy a képen látszik. Este festettem, a nyomdázólakk is valamiért most nagyon megfogta a bőröm, a letisztítása sem sikerült normálisan, ezért elnézést. 

Az alap Rimmel Breakfast In Bed.
Bundle Monster 315 palettáról használtam az egyik mintát, de annak is csak egy részét. Nyomdázó lakkom pedig Konad fekete. 
21 megjegyzés:

 1. Na, ez a ruha nem nekem való, max. valami hosszabb kivitelben és alakformáló fehérneművel :) A mani nagyon megy a ruhához, nekem tetszik, nem tűntek fel a hibák, amiket felsoroltál :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A ruhát én sem venném fel a korom miatt :) Hasonló manikűrt szerintem még festek majd, mert nagyon tetszik és még hosszabbnak is mutatja a körmeim.

   Törlés
  2. Én felvenném ha szuper alakom lenne :D Nagyon tetszenek ezek az oldalbetétes ruhák, egyedül a hossza meg a szabad vállrész nem jön be, ehhez mell is kell :)

   Törlés
 2. menniyre szép ez a manikűr!!!
  én annyit hiányolok a bejegyzéseidből,hogy nem szoktad beleírni mivel nyomdázol pl. :( most is érdekelne milyen nyomdapalettát használtál?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elnézést a figyelmetlenségért, legyen mentségem, hogy siettem :) kiegészítettem a bejegyzést.

   Törlés
 3. Nagyon jól néz ki a manikűr! :) Igazán elegáns (a ruhával ellentétben, az nem az én műfajom :D)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jól megoldottad, szuperszexi a ruha és a manikűr is nagyon jól néz ki. Én boldogan feszítenék ebben a szettben, ha 15 évvel és 15 kilóval kevesebb lennék :D

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tetszik a manikűr, imádom a csipkemotívumot :)

  VálaszTörlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 7. wow, really beautiful and classy design- I like it very much :)

  VálaszTörlés
 8. A ruha nagyin csini a manikűr pedig szuperül passzol hozzá. :)

  VálaszTörlés
 9. Álomszép manikűr! Ide most gyorsan a körmeimre! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!