2014. október 28., kedd

Catrice Brit Chick



Catrice Check & Tweed Ultimate kollekció egyik tagja a Brit Chick 
néven futó érdekes színű lakk. Rossmannban vettem a minap, mert 
sajnos a lakkok mindig el tudnak csábítani. Csokoládét juttatja eszembe ez a lakk. Minőségre nagyon jól sikerült darab, mert egy rétegben is tökéletes (képeken is ennyi van), remekül pigmentált, ami azt jelenti, hogy nyomdázáshoz kitűnő világosabb színeken. Könnyű használni, mert ahova kentem, ott is maradt. 







vakuval készült 

Nyomdáztam rá, de úgy tűnik az arany szín nem volt túl jó választás. Valahogy nem illenek össze. Legközelebb más színnel próbálkozom. 
A minta Moyou Kaleidoscope 10 lemezen található.


Szintén Moyou Kaleidoscope 10 lemezről való a minta, viszont itt, mint nyomdázólakk is használtam. Szerintem elég jól teljesített, szépen kiadta a mintát. Igaz, maga a lemez is tökéletes. 


Hogy tetszik nektek ez a lakk? 


7 megjegyzés:

  1. nagyon tetszik a lakk színe :) a nyomda nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. hu nagyon szép ez a lakk.Nagyon szuper barna,nyomdázással tökéletes!!!

    VálaszTörlés
  3. Számomra tökéletes az arannyal nyomdázva ez a csodás csokibarna! Persze lehet, hogy a valóságban nem így nézett ki, és éreztél némi diszharmóniát....sárgás arany ez a a mintázáshoz használt lakk egyébként, vagy inkább ezüstösbe hajló? Néha ez szokott gond lenni. Ehhez a barnához én inkább az Avon Golden Vision Pro+ lakkját használnám, amely kissé hidegebb arany szín, picit ezüstös benyomást kelt...hideg arany :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barry M gold foil lakkot használtam, az pedig elég sárgásnak tűnik most. Legközelebb más színnel próbálkozom majd :)

      Törlés
    2. Esetleg dobj rá egy kis duokróm nyomdát, biztos, hogy passzolna hozzá! A Barry M lakkot most gyorsan összevetettem az Avon Pro+ Golden visionommal, és az Avon kissé ezüstösebb, és szikrázóbb, mint a BM.
      ...acsuda tudja! Lehet, hogy azért fura egy kicsit a nyomdaminta, mert nagyon élesek a kontúrok, és az alaplakk látványa igényelne egy kis bársonyos, játékos "feloldást", tekintve, hogy ez a barna, csillámmentes full fedésű körömlakk.

      Törlés
  4. Tényleg csokis :) Ez a szín nekem csak nyomdázva tetszik, akár sötétebb barnával, akár más meleg színnel.

    VálaszTörlés
  5. Tényleg csoki, nekem pl. magában jobban tetszik, mert olyan gusztusos, étvágygerjesztő! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!