2014. december 6., szombat

Mikulás napi manikűrSziasztok!

Sajnos ma is dolgoznom kellett, ezért csak egy gyors "melós" manikűrt dobtam össze, talán azért elmegy mikulás napi körömnek is. 


 Avon lakkjaimat használtam és először a pirosról néhány szó, melyet Refined Ruby néven hoztak forgalomba. A múltkori rendeléskor ez volt a hiányzó, de nem bánom, hogy utólag megküldték, mert tetszik nagyon. Egy rétegben is egész jó, de a két réteg adja ki az igazi szépségét. Nem is tudom meghatározni a valós színt, mert nem az a dögös piros, hanem kicsit téglavörösbe hajló árnyalat. Természetes fénynél sajnos nem volt alkalmam képet alkotni. A gyűrűsujjamra az Avon Stardust kollekció egy lakkját kentem. Black Sequins nevet viseli és bevallom, kicsit más textúrára számítottam a katalógus képek alapján. Ez a lakk egy finoman érdes homok lakk, ami mattra szárad, de ennek ellenére marad egy kis csillogása, ami nagyon tetszett nekem. Oly annyira megtetszett, hogy erre most nem is kentem fedőlakkot (először történt ilyen nálam, amióta a homok lakkok megjelentek). Két réteget használtam, de legközelebb fekete alapra fogom felkenni szerintem. A lemosása nem volt egyszerű, de azért megszabadultam tőle. 
A minta BM-323-as lemezen található és szabályosan beleszerettem ebbe a csipke motívumba :) 


Drága lánykám nagyon unatkozott ma és szegény macskából ezt hozta ki : )


Így a végén jutott eszembe, hogy nem kaptam semmit a Mikulástól...már megint :D19 megjegyzés:

 1. A manikűr gyönyörű, a cicán meg hosszas percekig nevettem :D Tisztára olyan feje van, mintha épp most készülne fáradtan sóhajtani :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Gondolom, hogy nagyon unta szegény macska, hogy vakuval "sütögetik" a szemét :D

   Törlés
 2. Abban, hogy nincs Mikulás ajándék, az a jó, hogy legalább tutira nem virgácsot kaptunk :)))))))))) A manid frenetikus! Szavam eláll!!!!!!! Gyönyörű!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Ha jól belegondolok, akkor megajándékozom én magam állandóan :)

   Törlés
 3. Nagyon szépséges manikűrt alkottál :) A cica meg ott van Mikulásnak, hozott neked vidámságot :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Sajnos csak képen láttam én is a macska pózolását :)

   Törlés
 4. Nagyon tetszik a manikűröd. Mindig nagyon szépen kombinálod a textúrákat, a színeket és a technikákat. olyan szép manikűröd kerülnek ki a kezeid közül, öröm őket nézni :)
  És a macsek pedig nagyon ari, bár már unhatta a fotózást. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat :) Mindig is ügyeltem arra, hogy a körmeim ápoltak legyenek, mert nagyon sokan ezt is megnézik a nőkön, nem csak a fenekünket :)

   Törlés
 5. Nagyon szep mani! A cica pedig nagyon cukii! :))

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép ez a csipkeminta!! Szegény maccs :) Á, én sem kaptam semmit a Mikulástól.

  VálaszTörlés
 7. Én is nemrég kaptam kézhez ezt a téglavörös Avon lakkot. Igazából a leírását nem nagyon értem, mert szerintem egy sima metálos lakk, de tény, hogy a fedése nagyon jó és nem is csíkoz, így szerintem nyomdázásra is teljesen alkalmas lesz.
  A mani nagyon-nagyon szép, igen jól mutat a csipkeminta. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A szaténos kollekció része ez is, de közel sincs a szaténos finishez. Ahogy írod, egy metálos lakk. Ezzel még nem nyomdáztam, de a kék, a Lavished Blue kiválóan alkalmas rá...fehér, világos alapon.

   Törlés
 8. Szép a mani. Na de a macska! :D Nagyon cuki. :)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon szép lett ez a manikűr!
  Ezt az Avon lakkot fel is írtam magamnak, nem tudom, hogy nem vettem észre, de nekem is kell ilyen :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A katalógusban mindig olyan más színűnek látszanak az Avon lakkok.

   Törlés
 10. Hú, ez valami mesés! Az összhatás is ütős, de olyan szép a kivitelezés! A csipkeminta meg....:-) Nagyon szép, na! :-)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!