2015. június 9., kedd

ManiCute - Gyümölcsök


Sziasztok!

Kicsit megkésve, de nálam is elkészült a ManiCute gyümölcsök témára készült manikűröm. Nem tudtam mi is tetszene igazán ebben a témában, ezért több verzió is készült. 
Azt hiszem nincs olyan gyümölcs, amit ne szeretnék, kedvenc mindig az éppen aktuálisan érő fajta.


Az első verzió elég gagyi lett, a fejemben egész másképp terveződött meg, de hát a kivitelezés nem jött össze :))
Egy régi Essence lakkot használtam, 146 That's What I Mint, a minták BP-46 és BP-L020 lemezen találhatók.Második verzió sem tetszik, ez sem jobb, mint az előző. :) 
Tudom, örökké elégedetlen vagyok.

 Az alap Essence 160 deep sea, baby lakk, majd erre kentem Anna Golerova by Dance Legend 13-as lakkból. (itt kell megjegyeznem, hogy ez a lakk sokkal szebb, mint a Lakodom. Tervezek egy összehasonlító bejegyzést, csak legyen rá időm). A minta egy olcsó kínai lemezről való, ami koppintott utánzata a Moyou Tropical 07 palettának. XIUYA-27 van a lemezre vésve. Egész jól használható. 


Harmadik verzió nagyon egyszerű lett szintén, Lovely Sand lakkok az alapok 1-es és 8-as, a minta BM-308 lemezen található. 


Nem azért késtem, mert ennyi manikűrt hoztam össze, hanem egyszerűen csak közbeszólt a munka. 


14 megjegyzés:

 1. 3. a kedvencem!!!! csodálatosak amúgy,mind :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem az első tetszik a legjobban! Lementem, ha nem bánod és majd készítek hasonlót, annyira jó :)

  VálaszTörlés
 3. Szerintem is mind nagyon szép, de nekem is a narancsos tetszik a legjobban! :)

  VálaszTörlés
 4. Nekem az első a kedvencem, biztos azért mert a cseresznye volt a jelem az oviban és mert világoskékkel vagy mentával még nem nagyon láttam párosítani ezt a mintát és színeket, a csipke is nagyon bájossá teszi, szerintem tök egyedi a koncepció és engem megvettél vele kilóra. Az utolsó meg azért tetszik, mert az a narancs Lovely lakk nagy kedvenc volt egy időben, már alig van az üvegben, ami nagy szó nálam, mert egy év alatt ritkán tud elfogyni egy lakk, de ezt nagyon sokszor használtam már és még mindig nem unom :)

  VálaszTörlés
 5. De jók, hosszas töprengés után nekem is a 3. a kedvencem :)

  VálaszTörlés
 6. Én nekem nagyon tetszik az első manid. Van egy kis vintage hangulata és imádom a csipke és a cseresznye kombinációt. A menta zöld alap is nagyon kellemes árnyalatú.

  VálaszTörlés
 7. Nem is értem, mi bajod velük. :) Én az elsőbe bele is szerettem, úgyhogy Ciiskához hasonlóan, az én inspirációs mappácskámban is helyet fog kapni, ha nem bánod. :)

  VálaszTörlés
 8. Pedig nagyon jó, mind, egyedi megoldású, szerintem a középső a legütősebb, a 3. meg a kedvenc, de az első is tetszik, nagyon passzolnak a színek.

  VálaszTörlés
 9. De szépek lettek! :) Az első és a harmadik a kedvencem :)

  VálaszTörlés
 10. Szerintem nagyon édes lett az első, nekem az a kedvencem. :)

  VálaszTörlés
 11. Mind nagyon szép lett, de nekem a 3. verzió tetszik a legjobban :)

  VálaszTörlés
 12. De kis cuki lett mind. :D Azt hiszem az első a kedvencem. :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!