2015. november 14., szombat

AVON Mudslide


Sziasztok!

Nem csillog, nem villog, csak egy szimpla barna lakk az Avontól, mely a Mudslide nevet viseli. Számomra fura színe van, talán "földszínnek" nevezném. Régebben nagyon szerettem a barna lakkokat, de mostanában nem akarok sötét árnyalatokra váltani. 
A minősége egész jó, két rétegben tökéletesen fedett, viszont az egyik ujjamon buborékos lett, nem tudom miért. 






Kapott egy kis mintát az új Moyra lemezről, melyről hamarosan írok majd. Nyomdázóként a Lovely zöld Mirror lakkot használtam.






6 megjegyzés:

  1. Szép lett! Nem nagyon szeretem a barna lakkokat magamon, csak egy Moyra van (Audrey, az is már a végét járja), de ősszel azért gyakran felkenem ezt a színt arannyal, barátkozom vele, mert elegáns szerintem.

    VálaszTörlés
  2. Szép lett a manikűr! ez a barna lakk nekem is megvan, én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Idén ősszel többször is használtam már. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is van néhány barna lakkom, de ritkán kerülnek sorra a sok kék-zöld-lila pávaszín között :) pedig nagyon elegáns, főleg ezzel az arany filigrán mintával.

    VálaszTörlés
  4. Tinikoromban szinte csak barna lakkokat hordtam, ma viszont már igen ritkán kerülnek a körmeimre. Ha mégis, akkor is csak nyomdával. Számomra is meglepő, de jóval több zöld lakkom van, mint barna :)
    A nyomdaminta nagyon szép, bár meglepő, hogy a nyomdalakk zöld, én abszolút aranynak látom!

    VálaszTörlés
  5. Nekem most jött meg ez a lakk, anyukám már kipróbálta, tényleg szép :) Szerintem holnap én is ezzel fogok valami manikűrt kreálni :)

    VálaszTörlés
  6. SZép ez a barna. És ezzel a mintával nagyon elegáns. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!