2016. június 28., kedd

Nyomdázáshoz segédeszköz


Sziasztok!

Egy konyhai eszközt szeretnék mutatni, teljesen új funkcióban. Nem az én ötletem, de úgy gondolom, hogy másnak is hasznos lehet. Mire is alkalmas? 

Nos, igazából a szamóca, paradicsom és hasonló termések leveleinek az eltávolítására tervezték, ha jól értelmeztem. De mivel a nők nagyon leleményesek, egy fanatikus körömlakk és nyomda mániás hölgy a nyomdalemezek tisztítására használta fel. Az alábbi képeken látható miképp is működik. 

Lehet kapni sok-sok dollárért megfelelő eszközt, gondolom már mindenki láthatta az ebay-en. Én is nézegettem, de úgy voltam vele, hogy azért több ezer forintot nem ér. Aztán valakinek jött az isteni szikra és a kb 400 Ft-os konyhai eszköz primán működik új funkciójában is. 


Én ITT vásároltam, de biztosan van még olcsóbbért is. Kb két hét alatt megérkezett, meglepő módon.  
Végre nem leszek könyékig nyomdalakkos, mikor nagyon belemerülök az alkotásba. :) 6 megjegyzés:

 1. Direkt ezért vetted? :) A lakkos lányok nagyon kreatívak! Én még mindig nyomdalakkos szoktam lenni, de olvastam, hogy más irattartó csipesszel csinálja ugyanezt. Abból több van egy csomagban és előre el lehet készíteni a csipeszes vattákat, mert nekem egy korong nem is szokott elég lenni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, direkt erre a célra vettem :) Én is mindig lakkos vagyok, pláne mikor próbálgatom a mintákat. Na meg a lakkozott körmök így nem lesznek szösztől csúfak :)

   Törlés
 2. Úristen milyen ravaszak vagytok! Marha jó ötlet, ki kell próbálni! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem drága, mindenképp megér egy próbát :)

   Törlés
 3. Ez zseniális.Nagyon tetszik,veszek belőle :)
  Köszi,hogy megosztottad :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!