2013. november 13., szerda

Manhattan Lotus Effect 78T

Manhattan Lotus Effect 78T

Már nem emlékszem, hogy mikor került hozzám ez a lakk, de jól meglapult a többi között, mert csak véletlenül vettem észre. Nagyon szép színe van, csillogó, fényes kék...én királykéknek is tudnám nevezni. 
Két rétegben szépen fed, a száradása sem rossz, az ecset is elég kényelmes, bár, kissé kerekebb még jobb lenne :)



















Moyra ezüst metál effect lakkal nyomdáztam, Pueen 26-os lemez mintáit használva. Mikor megvolt a minta, akkor színtelen lakkal itt-ott vékonyan átkentem, ezüst csillámporral megszórtam. Nem tudom ez a képeken mennyire látható, élőben kellemes csillogása van a mintának.









Imádom a kék színt, kedvenc lesz ez a lakk.  :)

14 megjegyzés:

  1. fantasztikusan szép ez a kék lakk. na meg ez a minta rajta... <3 *-*

    VálaszTörlés
  2. Most rendeltem egy csomó körömnyomdát, remélem, én is tudok majd ilyen jókat nyomtatni :) Nagyon tetszik. Azt had kérdezzem, me, melyik lakkok jöttek be neked legjobban nyomdázáshoz? Azok, amik akár egy rétegben is jól fednek? Vagy, hogy működik nálad?

    Köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bocsi ha belebeszélek. vannak speckó nyomdázós lakkok. sima lakk nem igazán jó nyomdázásra :)

      Törlés
    2. Az elején megrendeltem alapnak a Konados fehér és fekete lakkokat.Utóbbi időben az essencés fehér és fekete lakkokat is használom. Majd sok-sok blogot látva, a CG lakkokból rendeltem a romantique kollekcióból vagy 6-7 darabot. Ebay-en meg lehet venni, nem is túl drága...Ezek nagyon szuperek. Aztán Color Club holo lakkjai is jól nyomdáznak, a Moyra közül a Metál Effect lakkok. Szerintem indulásnak ennyi elég :) Vettem Konados ezüst nyomdázó lakkot, de semmit nem ért. Úgy lehet végül is használni, hogy ezüst essence pigmentet tettem bele. Van sárga Konad is, de szintén használhatatlannak tűnik sötétebb alapon. OPI lakkoknál is lehet találni olyat, ami jó körömnyomdához, pl In My Santa Suit. (nekem nem nagyon van OPI-m) Érdemesebb CG lakkokkal kísérletezni, mert az őszi kollekció több lakkja is tökéletes a technikához. Röviden ennyi, a lista közel sem teljes, de majd egyszer összeszedem azokat, amiket kipróbáltam :)

      Törlés
  3. nagyon szép ez a kék lakk. nyomdázással a legjobb.:)

    VálaszTörlés
  4. Olyanok mint a karácsonyfa díszek *-*

    VálaszTörlés
  5. Ó, ez nagyon tetszik, a kedvenc színeim, a minta is szép, ez nekem is megvan :)

    VálaszTörlés
  6. Ez szerintem tök ugyanaz, mint a Miss Sporty lasting colour 510. <3 Nekem az van meg, pont nemrég volt rajtam. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!