2013. november 11., hétfő

Moyra 404 Matte Effect és körömnyomda

Moyra 404 Matte Effect

Először is utálom az ilyen fénytelen időszakot, nem lehet normálisan képeket készíteni. Tudom, jó megvilágítást lakásban is lehet teremteni, de ha ez nem adott, akkor mit lehet tenni? Úgyhogy most nem sok kép lesz...szerintem ezek sem az igaziak a színek miatt. 

Moyra 404-es számú matt effect lakkját még Ágitól vettem blogsale alkalmával...fillérekért :) Talán ez a lakk üvegben jobban mutat, mert érdekes mikor megszárad. 






Erre nyomdáztam China Glaze Admiral lakkjával, Bundle Monster új kollekciójából a 412-es lemezt használtam.


ilyen lett: 




Elnézést a rossz képekért, de talán azért kivehető a minta is :) 
Élőben nem olyan rossz, mint a képeken...


Ha valamely tapasztalt bloggerinának van ötlete arra, hogy ilyenkor miképp lehet ilyen fényviszonyoknál normálisan fotózni, hogy vissza lehessen adni a lakk igazi színét, akkor azt megköszönném. :) 


9 megjegyzés:

  1. Ne aggódj a fény viszonyok miatt, szerintem így is gyönyörű :D nagyon szép színe van a lakknak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, aranyos vagy :) Én nem vagyok vele megelégedve. Van egy másik szép Moyra lakkom, igazából azt akartam megmutatni, de az istenért nem tudtam úgy fotózni, hogy a valós színét visszaadjam.

      Törlés
  2. nagyon jól áll neked ez a lakk.pont ezzel a mintával nyomdáztam én is ma :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, tetszik ez a szín. :) A te körmöd bizti szebb lett, mert én elfelejtettem feltenni a szemüvegem, amikor nyomdáztam :)

      Törlés
  3. Hideg fényű led izzóval lehet viszonylag természetes fényt csinálni (nem sárgítja be a bőröd, mint a meleg fényű izzók) bármilyen lámpába lehet már venni, mert gyártanak ilyen klasszikus alakú led-es izzókat, igaz jó drága, de ez sem szükséges, nem tudom milyen géped van. Az enyémen lehet fényerőt állítani, így homályban is lehet viszonylag jó képet csinálni. Persze a legjobb még így is természetes fényben lesz :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszi a segítséget :) a fényképezőgépet annyira nem böngésztem át, mert korábban nem igazán fotóztam. Nem is értek hozzá (szám.géphez. inkább). Automatára van állítva, úgy gondoltam jó ez nekem :) Vettem égőt, talán ez beválik, majd kiderül..

      Törlés
  4. Simán a lakk nem tetszik, de nyomdázva mesés :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) valóban fura minta nélkül. Sajnos a fényviszonyok miatt nem lettek jók a képek... :(

      Törlés

Köszönöm a kommentet!