2013. december 15., vasárnap

Astor Vip Violet (Perfect Stay) + vizes matrica

Astor Vip Violet

Mostanában elkapott a lila láz...nagyon sok lilás árnyalatú lakkot vettem, de nem tudatosan. A legutóbbi egy Astor Perfect Stay "családból" való. Sokat morfondíroztam a pult előtt, mert olyan szép színek voltak, de aztán ez jött velem haza. Szerintem nem az utolsó lesz... 

Nem tudtam semmit erről a fajta Astor lakkról...eddig.
Az ecsete lekerekített, kézreálló, könnyű vele festeni. Arra számítottam, hogy majd egy rétegben fed, de nem...kettő kellett. Gyönyörű fényes, zselé hatású. A száradásról csak annyit, hogy megszáradt.. :) olyan közepesnek mondható, se nem gyors, se nem lassú. 
A díszítő matricát a Bornprettystore webshopból rendeltem...már jó rég. Szinte hihetetlen, hogy meg is érkezett. :) 

Tetszik az ilyen lila szín?

18 megjegyzés:

 1. Gyönyörű színe van *.* Bár még sosem volt Astor lakkom (fukar vagyok, és sokallom az árát...), de ez egy nagyon szép darab :) Ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is sokalltam az árát mindig, de most akció volt a Rossmannban és nem tudtam már ellenállni :)

   Törlés
  2. Ha akciós volt, én sem tudtam volna ellenállni :D Akcióhajhász vagyok :D

   Törlés
 2. nagyon cuki ez a matrica. :)
  mostanában én is kedvelem a lila lakkokat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szépek is, mert nagyon sokféle árnyalatuk van. Egy csomó matricám megérkezett, amit még októberben rendeltem :) el vagyok látva szinte nyugdíjazásomig :D

   Törlés
 3. Nekem egy nude színű Astor lakkom van és tiszta szívből imádom! Természetesen akciósan vettem 599Ft-ért, ugyanis Ilusshoz hasonlóan én is szenvedélyes akcióvadász vagyok :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A kis üveges Astorból van több is, azokat kedvelem. Persze az akciókat én is kedvelem, de hát amikor azt érzem, hogy ez most kell, akkor nincs mit tenni :D

   Törlés
 4. Hú, de szép lila. Nagyon sokat szemeztem vele... Most kaptam meg az Avon plum seductiont, szerintem hasonló lehet az is felkenve. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. No, arra az Avonra én is kíváncsi vagyok, mert én is nézegettem, de még nem vettem meg :)

   Törlés
 5. én nem vagyok elájulva ezektől a lakkoktól, bár én is vettem egyet, mert tetszett a színe, de az is inkább 3, mint 2 réteges darab, ami alapból nem zavarna, de ha egy drogériás márka ennyibe kerül, akkor azért lennének elvárásaim... így max. akcióban veszek belőle :) Mostanában én is rákattantam a lilára, ez is szép árnyalat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyezik a véleményünk a drogériás lakkokról, ezért az árért én is többet vártam volna. Még a Moyra is jobb minőségű, amiről azt hallottam, hogy megújítják a lakkjaikat.

   Törlés
 6. A Mikulás ugyanezt a színt hozta nekem egy rózsaszín mellett :) Elég jó ízlése van ;) Szuper fényesre szárad, ezt imádom benne... de nekem sajna párnalenyomatos lett reggelre :( Pedig kora délután lakkoztam és fedőlakk is került rá, mégis.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jó Mikulásod volt :) én gyors szárító fedőlakkot kentem rá, így nem volt gond.

   Törlés
 7. Nagyon szép ez az Astor lakk nekem egy Astor lakkom van azt is akcióva vettem, de nagyon jók az Astor lakkok :)
  Szép mani lett és a matrica is tetszik!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm :) nem rosszak, de azért lehetnének még jobbak is ezek a lakkok...

   Törlés
 8. Nem volt még Astor lakkom, az állványon egyik árnyalat se tetszik de ez itt "élesben" nagyon szép!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, üvegben egész más a szín, na persze még a megvilágítás is számít.

   Törlés
 9. Én is imádom a lila árnyalatokat. Ezt a lakkot is nézegettem, mikor le volt akciózva a Tesco-ban, de végül letettem róla, mert meglehetősen hasonlít az Avon Decadence-hez. Bár az nem teljesen krém finisű, de az ilyen érveket próbálom figyelmen kívül hagyni, mert még nagyon elszaladnának velem a lovak. :D

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!