2014. április 16., szerda

Essence 171 Galactic Glam

Először egy blogon láttam ezt a lakkot, akkor fogott meg a szépsége, már csak azért is, mert a kedvenc árnyalataim között szerepel. Mikor a Rossmannban jártam, akkor már tudatosan kerestem. Tulajdonképp üvegben nem is látszik, hogy milyen szépséges, ezért nem vettem észre eddig.

Akár egy rétegben is fedőképes (de két rétegben az igazán szép), mikrocsillámos csoda. Nekem először a páva jut eszembe erről a színről.
A lakk tulajdonságait nem részletezném, a szokásos Essence minőség, ami nálam bevált. Ez már a dolgozós manikűröm, egy kicsit rákattantam a szegecsekre, no meg kíváncsi vagyok mennyire bírom a körmeimen piszkálás nélkül :) 
A képen csalóka, de nem állnak el nagyon a körmömtől, alig lehet érezni, hogy valami van rajta. A kisujjamra direkt nem került semmi, mert túl keskeny és domború, nem feküdt rá szépen a legkisebb szegecs sem, ezért csak arany színű pöttyöket alkalmaztam.
A gyűrűsujjamon Lovely arany sand lakk van, de túl világosnak tartottam és átkentem China Glaze Goldie But Goodie szépséggel.
7 megjegyzés:

 1. Telitalálat ez a mani, tudod, hogy gyengém az arany :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó ez a két szín együtt :)

  VálaszTörlés
 3. Csodás lett! :) Az arannyal párosítva olyan mint egy ékszerdoboz! :)

  VálaszTörlés
 4. gyönyörű. nagy kedvencem nekem is. :)

  VálaszTörlés
 5. Wow és wow! Ennyit tudok kinyögni :D

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!