2014. április 19., szombat

Pet'la Plates a magyar körömnyomda


Az a nagy öröm ért, hogy tesztelésre, kipróbálásra kaptam az első magyar körömnyomda lemezekből, melyet Petra alkotott meg. A lemez Dandelion nevet viseli és bohókás mintákat tartalmaz. (a nyuszi egyből a kedvenc lett)

Sárgaréz lemezeken gyönyörűen kidolgozott minták vannak, melyek nagyon nagyok...szerintem. Persze ez viszonyítás kérdése. Akinek hosszú és széles körmei vannak biztosan nem találja nagynak. :) 

Sokféle lemezt próbáltam, szuper és selejtes minőségűt is, de ez a lemez a jobb fajták közé (Moyou, Pueen) sorolható, már csak a minták mélységét is tekintve. 

Fekete és fehér alapon próbáltam ki először. A nyomdázó lakkok: fekete Essence és sárga Dashica.Itt látszik talán, hogy azért akadtak gondjaim a nyomdázás során, mert túl sok lakk maradt a mintában, ezáltal a pecsételőn is. Sajnos megszoktam az eddig használt lemezeknél, hogy nem szabad túlságosan lehúzni a lakkot, mert akkor hiányos a minta. Itt kicsit másképp működik, de igazából minden lemez egyedien "viselkedik", ki kell tapasztalni őket. :)

Szerintem egész jó lett a körmeimen :)
Itt is szeretném megköszönni Petrának, hogy lehetőséget kaptam a tesztelésre! :)

A lemezek megtekinthetők ITT
a Meska boltban beszerezhetők ITT

A Facebookon is elérhető : Pet'la Plates

Én bízom abban, hogy Petra lemezei is olyan híresek lesznek, mint a Pueen, vagy Moyou kollekciói.

19 megjegyzés:

 1. Fergetegesen szépek a minták, csodás a lakkozás! :))) Minden elismerésem mind a paletta megálmodójának, mind a kézügyességednek! :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, de Petráé minden elismerés, hiába minden kézügyesség, ha nincs ez a lemez :)

   Törlés
 2. a gyűrűsujjadon lévő csodás :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is tetszik az, szépen meglátszanak az apró minták is.

   Törlés
 3. Köszönöm és örülök, hogy tetszett :)

  A méretben egyébként az is közre játszik (de ez lehet, hogy csak az én őrületem), hogy így több irányból használható, ami olyan minta, annak több része is, mert nekem pl. nem tetszik, ha minden körömre úgy kell rásakkozni egy adott mintát, hogy úgy-ahogy végigérjen és egészen kényszeres képet alkot, hogy mindegyiken ugyanúgy áll, így variálható kicsit és természetesebb hatást kelt, de már többen mondták, hogy kisebbek is kellenének, úgyhogy erre is ki fogok ötölni valamit.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ebben igazad van, mert már én is voltam úgy (pedig nem túl hosszúak a körmeim), hogy nem sikerült sehogy sem rávarázsolni a mintát. Mindenképpen lesz még manikűr a lemezen levő mintákkal, kísérletezni fogok az tuti :)
   Ma sütés közben ráakadtam torta díszítési mintákra, szerintem használható lenne körmöknél is :) tudom, kicsit dilis ötlet, de majd dobok egy képet és eldöntöd. :)

   Törlés
 4. Messziről látom, hogy milyen remek a minősége, a minták is tetszenek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bőven van összehasonlítási alapom, szerintem vetekszik a fent említett gyártók minőségével. :)

   Törlés
 5. nagyon szépen mutatnak a körmödön a minták, örülök neki,hogy végre valaki nálam sokkal gyakorlottabban nyomdázó bemutatja milyen jól is néznek ki a Petra által megálmodott grafikák

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, de az túlzás, hogy gyakorlottabb lennék. Láttam, hogy te is szépen nyomdázol :)

   Törlés
 6. Gyönyörűek! Nagyon szép lett! Pár napja találtam rá Petra fb oldalára, és már akkor ámultam-bámultam. Én bevallom, még sohasem nyomdáztam körmöt, de kimondhatatlanul tetszenek és remélem valaha majd én is neki merek állni. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem kell félni a nyomdázástól, csak megfelelő minőségű termékek kellenek hozzá, mint pl. egy ilyen lemez.

   Törlés
 7. Leesett az állam,,többet felesleges hozzáfűzni: D

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szépek a minták és külön örülök, hogy ilyen nagyok, én sokszor vagyok kénytelen azért választani másik mintát nyomdázáshoz, mert a kinézett nem elég nagy az én körmeimhez.

  VálaszTörlés
 9. Hihetetlen jók ezek a lemezek....szerintem jó, hogy nem kicsik a minták, mert az Essence lemezeknél nekem a hüvelykujjamra mindegyik minta kicsi...így meg lehet csak egy részletet felhasználni, nem kell sakkozni vele!! Szerintem szuper!!!

  VálaszTörlés
 10. Nagyon tetszik ez a körömnyomda lemez, kellene nekem is :) Nagyon szép manikűrt készítettél vele :)

  VálaszTörlés
 11. Érdeklődnék hol tudom megvenni a körömnyondát?

  VálaszTörlés
 12. Érdeklődnék hol tudom megvenni a körömnyondát?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Anikó! A webshop: http://www.shop.petlaplate.com/, facebook: https://www.facebook.com/petlaplate

   Törlés

Köszönöm a kommentet!