2014. augusztus 16., szombat

Catrice Emerald Bay és Pet'la Dandelion

Ma beugrottam a Rossmannba és milyen jól tettem. Igaz, semmi újdonságot nem találtam, viszont a Catrice állványon akciós volt néhány lakk, mégpedig 349 Ft-ért lehetett megszerezni őket. A zöld szín imádatom megvetette velem ezt a lakkot, amely az Emerald Bay nevet viseli. Valószínű, hogy van ilyen árnyalatom, de kit érdekel? :) 
Kedvelem a Catrice lakkokat, pláne ennyi pénzért. Ez is jó fajta, szép szín, két rétegben tökéletes fedés. Nem az a "hű, de szuper fényes", de nem is matt. 
Mostanában nem nagyon használtam Petra palettáit, igaz időm se nagyon van. Nem vágytam virágos manikűrre, ezért ezt az érdekes mintát választottam. Nekem a PC alaplapja jut eszembe róla...

Van Pet'la lemezed? 

11 megjegyzés:

 1. x lakk után szinte mindegyik szín egyforma :D nagyon szép ez a manikűr,jó ez a zöld lakk :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Ez igaz :) Van egy kis hibája, hogy elszínezi a körmöt...sajnos.

   Törlés
 2. Meglepően szép ez a lakk, és eszembe juttattad, hogy én is valami hasonlóra nyomdáztam ezt a mintát, pontosan azért, hogy olyan NYÁK hatása legyen :)

  VálaszTörlés
 3. Én is kedvelem a Catrice lakkokat, főleg mikor 350 hufba kerülnek: )
  A szín kellemes, a nyomda is szuper: )

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jól néz ki ez a lakk az arany mintával, tényleg olyan, mint egy alaplap. :) Sajnos még nincs Pet'la lemezem, de tervben van már a vásárlás. :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép színe van és nyomdázva is jól néz ki :) Vannak lakkok, ami alá hiába ken az ember lánya alapot, akkor is megfogja a körmöt :/

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép ez a lakk és nyomdázás, meg gyönyörű :)

  VálaszTörlés
 7. De jó ez a nyomdaminta :D A zöld lakkok nekem is szeretnek színezni, ezért is használom őket ritkábban, vagy inkább a világosabb zöld lakkjaimat, azok nem színeznek.

  VálaszTörlés
 8. Jaj, de gyönyörű nyomdázva! Tökéletesen illik hozzá a szín és a minta is.

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!