2014. augusztus 16., szombat

Catrice Emerald Bay és Pet'la Dandelion

Ma beugrottam a Rossmannba és milyen jól tettem. Igaz, semmi újdonságot nem találtam, viszont a Catrice állványon akciós volt néhány lakk, mégpedig 349 Ft-ért lehetett megszerezni őket. A zöld szín imádatom megvetette velem ezt a lakkot, amely az Emerald Bay nevet viseli. Valószínű, hogy van ilyen árnyalatom, de kit érdekel? :) 
Kedvelem a Catrice lakkokat, pláne ennyi pénzért. Ez is jó fajta, szép szín, két rétegben tökéletes fedés. Nem az a "hű, de szuper fényes", de nem is matt. 




Mostanában nem nagyon használtam Petra palettáit, igaz időm se nagyon van. Nem vágytam virágos manikűrre, ezért ezt az érdekes mintát választottam. Nekem a PC alaplapja jut eszembe róla...





Van Pet'la lemezed? 

10 megjegyzés:

  1. x lakk után szinte mindegyik szín egyforma :D nagyon szép ez a manikűr,jó ez a zöld lakk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Ez igaz :) Van egy kis hibája, hogy elszínezi a körmöt...sajnos.

      Törlés
  2. Meglepően szép ez a lakk, és eszembe juttattad, hogy én is valami hasonlóra nyomdáztam ezt a mintát, pontosan azért, hogy olyan NYÁK hatása legyen :)

    VálaszTörlés
  3. Én is kedvelem a Catrice lakkokat, főleg mikor 350 hufba kerülnek: )
    A szín kellemes, a nyomda is szuper: )

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól néz ki ez a lakk az arany mintával, tényleg olyan, mint egy alaplap. :) Sajnos még nincs Pet'la lemezem, de tervben van már a vásárlás. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép színe van és nyomdázva is jól néz ki :) Vannak lakkok, ami alá hiába ken az ember lánya alapot, akkor is megfogja a körmöt :/

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép ez a lakk és nyomdázás, meg gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  7. De jó ez a nyomdaminta :D A zöld lakkok nekem is szeretnek színezni, ezért is használom őket ritkábban, vagy inkább a világosabb zöld lakkjaimat, azok nem színeznek.

    VálaszTörlés
  8. Jaj, de gyönyörű nyomdázva! Tökéletesen illik hozzá a szín és a minta is.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!