2015. március 18., szerda

Bundle Monster 2015 Secret Garden Collection




Sziasztok!

Ha nyomdázó palettákról van szó, akkor sajnos nem tudok ellenállni, kísértésnek. A különböző drága csodalakkok már nem hoznak annyira lázba, mint egy-egy szép és egyedi mintákat tartalmazó kollekció, paletta. 

 Van néhány márka, amihez nagyon ragaszkodom a minőség miatt, ilyen például többek között a Bundle Monster's is. Egy kivételével minden kollekciót beszereztem a márkából és nem találtam rossz minőségű lemezt. Ebay-en vásároltam meg a legújabb 2015-ös Secret Garden kollekciót is bundlemonster eladótól.  

Leginkább virágos, pillangós, fás, gyümölcsös, kis állatos és tavaszi motívumokat tartalmaznak a lemezek, melyek alkalmasak a különböző méretű körmök díszítésére is. 
A kollekció 25 darab lemezből áll, a szokásos Bundle Monster minőséggel, ami szerintem nagyon szuper. Kellően mély és kidolgozottak a minták, akár kezdő nyomdázók is könnyedén boldogulnak vele. 




























Hogy tetszik nektek ez a kollekció?




6 megjegyzés:

  1. Virágok minden mennyiségben :) Nekem nincs olyan sok lemezem, de mind különböző témájú és na, melyiket veszem elő leggyakrabban, hát a virágosat :) Tetszik mindegyik lemez.

    VálaszTörlés
  2. Nézegettem ezt a kollekciót én is, nagyon szépek ezek a lemezek. :)

    VálaszTörlés
  3. Hol lehet beszerezni Ezeket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még ebay-en vettem, de már a Bundle Monster is szállít hozzánk, igaz, nagyon sokára érkezett meg az utóbbi csomagom.
      http://www.bundlemonster.com/nail-stamping-plates/full-sets.html

      Törlés

Köszönöm a kommentet!