2015. június 2., kedd

Nails Stamping Challenge 2.0 - Geometric




Sziasztok!

Nagyon látványos manikűrt lehet készíteni a geometrikus mintákkal. Azt hiszem megint túlzásba estem a színeket illetően, de annyira jól mutatott a élőben, hogy mind a tíz körmömre megalkottam ezt a mintát. Nem is lehetett nem észrevenni és mindenki azt kérdezgette, hogyan csináltam :) 


Megint China Glaze neon lakkokat használtam fehér alapra (Lovely matt fehér). Sajnos a képeken nem látszik a neon lakkok igazi színe. 
BP-L003 lemezen található mintát "matricaként" alkalmaztam (tehát nyomdapárnán színeket kitöltöttem, majd kis száradás után rányomtam a körmeimre. Azért szeretem így csinálni, mert a minta tökéletesen sima marad a körömre helyezés után, nem gyűrődik, nem úgy mint mikor fólián színeztem és húztam le száradás után). A színek kitöltésével úgy látom akadnak problémák, de hát a látásom már nem tökéletes :) Ennek ellenére én nagyon kedveltem ezt a manikűrt, jó volt ránézni a körmeimre, mert olyan vidámságot mutatott. 






9 megjegyzés:

  1. Nagyon profi lett!! Nekem mindig azt hiszik, matricák vannak a körmeimen :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű lett, nagyon bejönnek ezek a színek! ^_^

    VálaszTörlés
  3. nekem nem sok ez a szín így együtt, nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett ez a mani! Nekem tetszik. :D

    VálaszTörlés
  5. Emlékeztet a színes mozaik ablakokhoz, gyönyörű lett!:))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó lett! Én is tervezek ey hasonlót ezzel a mintával. Majdnem ezt csináltam meg én is erre a témára. :D Dégül a körös mintát választottam. :)

    VálaszTörlés
  7. Wow! Annyira tetszik, nekem is kell valami ilyesmit csinálnom!

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!