2015. október 6., kedd

Hello autumn! - TAG


Sziasztok!

Már régóta készül ez a bejegyzés, de valahogy soha nem akar elkészülni. Már több blogon láttam, hogy megírták a maguk "őszi válaszait", úgyhogy én is így tettem, ha már lakkozós posztot nem készítettem mostanában. Akit érdekelnek a kérdésekre adott válaszaim, azt kérem, hogy olvasson tovább. :)Mit szeretsz legjobban az őszben?
Ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor semmit. Aztán jobban belegondolva, szeretem az ősz színeit,  gyümölcseit. Imádom a szőlőt (de csak a magyart) és az ugye ilyenkor érik. Néha napokig csak szőlőt eszek, semmi mást :)Mit szeretsz legkevésbé az őszben?
A hideg, borongós, nyirkos, ködös, szürke, napfénymentes napokat, a hideg szelet, a hosszú estéket. Nekem kicsit az elmúlás jut eszembe erről az évszakról, olyan,mintha meghalna a természet. Az a nagy igazság, hogy utálok fázni is. Májusi "lány" vagyok, ezért a meleg igényem is igen nagy. :)Melyik a kedvenc ruhadarabod az évszakban?
Jó kérdés, nincs kedvencem, de talán a különböző sálak, kendők. Még szóba jöhet a könnyű átmeneti kabát is és egy szoknya. Nyáron nagyon rákaptam a szoknyázásra, szerintem ezt folytatom ősszel is. Csak kellene találnom egy nekem valót, ami nem túl rövid, nem túl hosszú, nem öreglányos, hanem olyan igazi nőcis.

Mi az amit mindig veszel ősszel?
Vajon mit, hát lakkot :)


Melyik az az esemény/alkalom, amit legjobban vársz idén ősszel?
Nagyon erősen gondolkodok, de nincs semmi olyan esemény, amit várok. Talán csak annyi, hogy végre többet pihenjek, mert sajnos ez a nyáron nem történt meg.

Mutass egy sminkterméket, ami bár nyárias, de nem mondasz le róla az ősz beköszöntével sem!
Nem használok sok smink terméket, általában a szemem hangsúlyozom. A zöldes szem színem miatt sokszor használok zöld szemhéjfestéket, így sokkal "zöldebb", kifejezőbb a tekintetem. Mondják is néha, hogy inkább beszéljek, mint nézzek :) Talán nem is olyan nyári hangulatú a Sleek Garden of Eden palettája, de a színeit imádom télen és tavasszal is.Mutasd meg sminktermékekkel, melyek a kedvenc színeid az évszakban!
Azt hiszem az alábbi képen elég őszies színek találhatók, melyek tetszenek is. Talán a zöld árnyalatait hiányolom egy kicsit.Inkább szemhangsúlyos vagy inkább szájhangsúlyos sminkeket kedvelsz ebben az évszakban?
Nem csak ebben az évszakban, hanem mindig a szemhangsúlyos sminket kedvelem. Még nem talált rám az a rúzs, ami ne tűnne el rólam fél óra múlva.

Milyen illatokat szeretsz ősszel?
Ha parfümről van szó, akkor azt, amit nyáron is, Bvlgari Omnia, bár mivel már nem gyártják már, ezért váltottam Crystalline illatra. Ha egyéb illatokra gondolunk, akkor szeretem a forró tea, a fahéj, gyömbér, szegfűszeg, narancs illatokat is.

Melyik a kedvenc forró italod?
Egy forró zöld tea cukor nélkül, de lehet gyümölcs tea is, no és még jöhet forró csokoládé is, a kávét már nem is említem, abból vödör a  mérce :)

   


Szeretnék egy ilyen habos, szivecskés kávéra ébredni egyszer :) 

Melyik a kedvenc őszi ételed?
Ilyen nincs, vagyis nem jut eszembe tipikus őszi étel.

Hordasz úgy sálat, hogy bent is magadon hagyod?
Néha, helyzettől függ, de nem a vastag kötött sálakat.

Köszönöm, hogy végig olvastátok ezt a pár sort :)

A kérdések összesítve, hátha valaki kedvet kap, hogy megválaszolja.

Mit szeretsz legjobban az őszben?
Mit szeretsz legkevésbé az őszben?
Melyik a kedvenc ruhadarabod az évszakban?
Mi az amit mindig veszel ősszel?
Melyik az az esemény/alkalom, amit legjobban vársz idén ősszel?
Mutass egy sminkterméket, ami bár nyárias, de nem mondasz le róla az ősz beköszöntével sem!
Mutasd meg sminktermékekkel, melyek a kedvenc színeid az évszakban!
Inkább szemhangsúlyos vagy inkább szájhangsúlyos sminkeket kedvelsz ebben az évszakban?
Milyen illatokat szeretsz ősszel?
Melyik a kedvenc forró italod?
Melyik a kedvenc őszi ételed?
Hordasz úgy sálat, hogy bent is magadon hagyod?


3 megjegyzés:

 1. A Garden of Eden paletta nálam is igen gyakran kerül elő az utóbbi hetekben :)

  VálaszTörlés
 2. Jó volt olvasni, lehet hogy én is kitöltöm most úgyis sok időm van a kényszerpihenőm miatt...

  VálaszTörlés
 3. Így vagyok én is, hogy imádom az őszi színeket, mert azok állnak legjobban minden évszakban, de ezzel be is fejeztem az őszimádatomat. Hideg, ködös, szitáló eső, sötét, fúj. Persze ha süt a nap és jó idő van, azt imádom, akkor gyönyörűek a parkok, az erdő.
  Most jön nekem is a pihenés, a fele szabim megvan még, kiveszek mindig 1-2 napot.
  Sosem veszek semmit tervszerűek, hogy most ősz van, veszek valami őszit. Ha kell kabát vagy valami más, akkor igen, de én ki már nem növöm, minden szezonban meg nem kell drágább holmi, csak ha tényleg elhasználódott vagy nagyon kiment valami a divatból. A gyerekeknek veszünk mindig, amit kell, velük kapcsolatban előre szoktam gondolkodni, majd téli cucc kell.

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!