2016. január 6., szerda

Addicts Challenge - Coffee


Sziasztok!

Vége a nagy karácsonyi eszem-iszomnak, lazításnak, Thimmyke újabb körmös kihívást indított útjára, melyen a mániáit fogjuk követni, illetve a körmökön megjeleníteni. Az első téma a kávé. Nálam ezzel indul a nap. Ha mégsem, akkor nagyon nyűgös vagyok. :) 

Mióta nem dohányzom, sok kávét iszom, igaz nem erőset, hanem olyan hagyományos, főzőset. Na jó, túlzás az, hogy sokat iszom, inkább csak többször, de nem bögrényi mennyiséget fogyasztok. A nescafeszerű lötyit nem szeretem, azt csak nagyon-nagyon végső esetben vagyok hajlandó meginni. 

Két lakkot használtam ehhez a manikűrhöz, egy drágábbat és egy olcsóbbat, vagy egy nagyobbat és egy kisebbet. Az eredmény szerintem nagyon látványos lett és nekem is tetszett...kivételesen :) 
OPI My Vampire is Buff
Golden Rose WoW! 48 





További próbálkozásaimat is megmutatom a fólián. Először nem akart úgy sikerülni, ahogy szerettem volna, de a sokadik minta után kezdtem belejönni. Végül mégis ezt a körkörös formát választottam, ez került a körmeimre matricaként. Egy éjszakát száradtak a minták.


Igyunk egy kávét! :) 

16 megjegyzés:

  1. Még mindig nagyon tetszik, de nem árultad el hogy mivel csináltad a mintát... kíváncsi vagyok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi extra nem kell hozzá. Egy-egy csíkot tettem a lakkokból egymás mellé a fóliára, aztán narancsfa pálcával középről indulva alkottam a körvonalat. A körmeimen ezt nem tudom sosem megcsinálni, fólián könnyebb. :)

      Törlés
  2. Imádom a színvilágot, és a KV-t is, bár én azért megiszom a magam két bögrényi mennyiségét/nap, és szeretem a kavarós kávét is, viszont a frissen pörkölt kávé illatát minden kávés élmény fölé helyezem. :)
    Meg még az is eszembe jutott, amikor időszámításunk előtt az anyukák az ABC darálógépeinél állva őrölték a szemes Omniát és milyen tömény élvezet volt beleszimatolni a levegőbe! :D

    A manikűröd csodálatos, mert mint látod, mindent kihozott belőlem, amit csak szeretek a kávé-élményben.

    A következő gondolatmenetet, amire késztetett EGYBŐL a kávé után, az a csokoládé!

    Andi, ez a manikűr hizlal! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emlékszem az ABC-s darálógépekre, jó nagy hangjuk is volt :) Örülök, hogy tetszik a manikűr! Ez az apró barna lakk olyan,mint a csoki :) Nekem viszont még a Tiramisu is eszembe jut ezekről a színekről...

      Törlés
    2. Nahjó, fokozzad még! :D
      Fel kellett bontanom egy csomag Lidl-ös Csokis Banánt...és már bűntudatom sincs, a tiramisu meg még rátesz egy lapáttal! :)

      Törlés
    3. Te jó ég, nálunk is volt ilyen, ha jól emlékszem, sárga gép, fizetés után a pakolós résznél lehetett őrölni, bár homályosak az emlékeim :)

      Törlés
  3. Ez valami fantasztikus lett! (-: Tényleg hizlal, még a nyál is összefut az ember szájában. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! :) így utólag már csak a hab hiányzik a körmeimről :D

      Törlés
  4. De jó, nagyon eltaláltad a színeket! Mi ez a fólia amin csinálod? Valami spéci cucc?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi speckó nincs, sima irodai fólia "bugyogó" #nemtommianeve# (nem az a nagyon vékony) aztán nyomtattam ki pár lapot innen http://www.nail-art.fr/panic-nail-art-alternative-a-uber-chic-fabriquez-vos-stickers-facilement/
      Ez az Uber mat alternatív változata :) tök jó ötlet. A kinyomtatott papírt beleteszed a "bugyiba" (nem vigyorog :D ) és kész.

      Törlés
  5. Nagyon tetszik! Olyan szépen megcsináltad! Én egyszer próbálkoztam ezzel a technikával de sajnos nem sikerült túl jól.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Próbálgasd csak, nekem is sok rosszul sikerült művem volt, de gyakorlással összejön, hidd el :)

      Törlés
  6. Nagyon jó lett, sőt, kifejezetten guszta a manikűröd :D

    VálaszTörlés
  7. Fúú, ez inkább kávékrém, hogy lehet már ennyire étvágygerjesztő egy manikűr?? Imádom!!

    VálaszTörlés
  8. Mesteri munka lett ez, nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  9. Annyira mutatós lett! Nekem egyből a kapucíner jutott róla eszembe. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!