2016. július 15., péntek

LFP! Glam Goth


Sziasztok!

Megaera adta mai témánkat a glam gothot. Nem tudtam dönteni, hogy mit fessek a körmeimre, aztán láttam egy ruhát és kész volt fejben a manikűr. 


Pár hete a fodrászkellékesnél vettem ezt az (szerintem) almazöld lakkot. Teljesen ismeretlen a márka számomra, ezért ezzel a színnel kezdtem a próbát. 

A minta Moyou Gothic 05 palettán található.


Google-n rákerestem a a márkára, találtam Facebook és Instagram elérhetőséget, ha valakit esetleg érdekelne.
Szögletes üvegben 11 ml lakk található. Nekem személy szerint tetszik ez a kivitelezés, könnyebben tudom tárolni, mint a kerek, gömbölyűbb külsejű üvegeket. Ez a szín a 327-es számot viseli, egyéb elnevezést nem találtam az üvegen. Gel Effect körömlakk, de ez nekem nem jelent semmit. Ma már szinte minden lakkra ezt írják, mondják. Nem foglalkozom vele én, de akinek ez fontos, annak megemlítem. 

Az ecsete nem vékony, de nem is vastag, kissé kerekített jellegű, nekem könnyű volt vele a lakkozás. Az állaga számomra teljesen jó volt, nem folyós, de nem is sűrű, olyan pont ott marad, ahova kenem. Jobban nem tudom leírni :) A színe elég egyedi, gondolom nem sokan kennék a körmeikre. Két réteget  használtam, fedőlakk nélkül fényképeztem először...aztán került rá a minta. A száradással sem volt gond, elég hamar megtörtént, de lehet ez a melegnek is betudható.



Itt már kentem rá egy kis "csillogást" is, ILNP My Private Rainbow (X) 



Végül pedig az ötletet adó ruha. 


6 megjegyzés:

  1. De szuper! A ruha is tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Engem inkább a halloweenre emlékeztet, de amúgy nagyon jól eltaláltad ezt az inspirációt! Tényleg teljesen passzol a ruhához.
    A márkát nem ismerem, de Noéminél gyakran fel szokott bukkanni a lakkok között. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet hallowenes, de engem az egész stílus arra emlékeztet :)

      Törlés
  3. Én is pont a napokban vettem meg ezt a lakkot, és még nem kentem föl! :)
    Nagyon megnyugtató látni, hogy ilyen jól működik.
    A márka egyébként török, és figyelemreméltó minőséget képvisel szerintem.
    A manikűrt úgy, ahogy van, imádom, gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Azóta vettem egy világosabb lila árnyalatot, de még nem próbáltam. Közben kicsit megnéztem a neten ezt a márkát,legalábbis amit tudni lehet róla.

      Törlés

Köszönöm a kommentet!