2017. október 16., hétfő

Manikűrvadász - 35. forduló


Sziasztok!

Manikűr vadászat volt, már 35. fordulónál tartunk. Egyre kevesebben vagyunk ebben a jó kis kihívásban, amit nagyon sajnálok. Már szinte nem is tudom, hogy melyik fordulónál csatlakoztam a lányokhoz, hogy egymás manikűrjeit jobban megismerjük és újraalkossuk. 
Bella a mai forduló háziasszonyának Akanet kérte fel, ő sorsolta a párokat, ő alkotta meg a kezdő képet is. Köszönet érte :) 

A sorsoláson dollsandnails manikűrjei közül válogathattam. Többet is kinéztem magamnak, de csak nem tudtam dönteni. Aztán a végén kettő manikűrt is újraalkottam tőle. Az első sima nyomdázás, egyszerűnek tűnik, de nem volt az. 😇A minta BP-L004 lemezen található. Alaplakk IEUV Radioactive Love

A másik manikűrt régóta nézegettem, nagyon tetszik az alapötlet. Kicsit a saját színemre variáltam, de a lényeg, a pöttyök maradtak. A ManiCute Pöttyös témára készült ez az alkotás.Régi kedvenc lakkom vettem elő, szerintem sokan ismerik Dance Legend Wazowski.
Ez a színvilág közelebb áll hozzám, mint az arany verzió. 
A csíkok szabad kézzel készültek, de gondolom ez jól látható. 😃A lányok alkotásait is lessétek meg, nagyon szépek :) 7 megjegyzés:

 1. Az a DL, hát csodás, és remek hekyre ment az Ilemile. :) Az első mani jobban tetszik a színpárosítás miatt, de mindkettő igencsak frankó. :)

  VálaszTörlés
 2. uuuh de brutálszép lett mindkettő, a pöttyöset Bellától "csórtam" :P

  VálaszTörlés
 3. Szép lett mindkét mani, és az a DL lakk! *.* Beleszerelmesedtem! ^_^

  VálaszTörlés
 4. Mindkettő igazán gyönyörű lett. A másodikat én is néztem Bellánál, megfordult a fejemben, hogy azt alkotom újra :)

  VálaszTörlés
 5. Mindekettő nagyon jól sikerült! (-:

  VálaszTörlés
 6. De jó mindegyik, gyönyörűek a lakkok is!

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!