2018. február 10., szombat

Born Pretty Store teszt - I.



Sziasztok!

December végén kaptam tesztelésre újabb csomagot a Born Pretty webshopból (ITT). Sajnos nálam a bejegyzés megírásával van mindig gond, nem szívesen ülök le képeket válogatni, szöveget írni, szerkesztgetni, stb. 
No, de ezen is túl kell esni...ha már ajándék. Most éppen csutkára kellett reszeljem a körmöm, mert sikerült beszakítanom egy fiók kihúzásakor, úgyhogy csak minimális lakkozás van, kb egy hétig, akkor is csak melóba, ezért van időm a szövegelésre most. 

De inkább nézzük, mi az ami érkezett. 
Sok mindent kértem, próba-szerencse alapon. Meg is kaptam a kéréseimet hiánytalanul. Az egyik lakk kifolyt az üvegből, de mivel zacskóban is volt, így nem kente össze az egész csomagomat. 





.
Két részre osztottam a bejegyzések írását, mert egyben soknak tartottam. Először a thermo gél lakkokkal kezdeném. Az én körmeimen egyszer volt gél lakk, akkor is csak két körmön, de ha lehet el is kerülöm bármiféle gél felkenését. Akkor miért választottam? Mert ezeket ajánlotta a kapcsolattartóm. Később persze rájöttem, hogy választhatok mást is... Viszont ha már így esett, akkor is meg kell írjam a tesztet.

Három árnyalatot kértem, az egyik glitteres-shimmeres, a másik kék és rózsaszín szimpla thermo gél lakk. Gondoltam, hogy ezekkel nem nagyon lehet mellélőni...
Mind három tetszett, de más körmein csak. Hőmérsékletre változtatják a színűket, leoldhatóak a leírás szerint. UV és LED lámpában is megköt, fixalni kell. 
Ilyenkor télen elég látványosak ezek a lakkok. 

ITT elérhetőek. 

BP-5732 Thermal gel
lila-hideg

rózsaszín-meleg 



BP-08 Thermal gel
hideg

meleg a világoskék rész




BP-04 Thermal gel
hideg


világos rész a meleg


Ha a kódomat használod, a végösszegből 10 % kedvezmény is van (nem akciós termékek esetén)



Ha valaki szeretné ezt a három lakkot, akkor postaköltség ellenében viheti. Nincs semmi feltétel, de ha több jelentkező lesz, akkor úgy sorsolom ki a leendő tulajdonost. 
Ha szeretnétek követni itt, vagy instagramon, biztosan nem haragszom meg 😉

Kommentben lehet jelezni a kérést. 





8 megjegyzés:

  1. Jópofák, de nem szeretem a gél lakkot. Jaj ezek a fiókok alattomosak, remélem, nem fájt nagyon.

    VálaszTörlés
  2. Szia! Szeretnék jelentkezni a lakkokra :-) Szeretem a lakkokat, géllakkokat, thermo lakkokat :-) Minden, ami lakk jöhet. :-) Instán követlek :-)
    Melinda

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Melinda! Tudnál írni nekem az instán egy privit?

      Törlés
    2. Szia Andi! Küldtem emailt. Melinda

      Törlés
  3. nagyon kedves vagy, hogy így odaadod a géllakkokat :) a BPS-hez hogyan kerültetek be amúgy ilyen tesztelőnek? látom hogy elég sokan írnak a termékekről, és hogy "kapják" a termékeket. én ebayről veszem a márkát, de szívesen írnék róluk :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én úgy kerültem be, nem titkolom, hogy jelentkeztem a partner programjukba: http://www.bornprettystore.com/affiliate_program.php

      Sajnos elég rossz tesztelő vagyok, mert nehezen írom meg a bejegyzést. Ha végeztem, akkor elküldöm a linkeket a kapcsolattartómnak, gondolom ellenőrzik és néhány napon belül kapok egy újabb listát, miből válogathatok. Röviden ennyi... :)

      Törlés
    2. értem, köszi! nem hiszem hogy ebben lenne titkolnivaló :D

      Törlés

Köszönöm a kommentet!