2019. október 27., vasárnap

CND Vinylux Lavender Lace



Sziasztok!
  


✦reklám✦ ✦promóció✦

      Úgy döntöttem, hogy a körömlakkal kezdem a CND csomag tartalmának részletezését.
Nagyon sok lakkom van, számát sem tudom, de biztosan több száz. Ezek között jócskán található Vinylux körömlakk. Ha kevés időm van és gyorsan, de tartós lakkozást szeretnék, akkor biztosan ezek közül választok.

Ápoló összetevőket tartalmaz, mint továbbfejlesztett légáteresztő keratin, E-vitamin és jojoba olaj. Nem tartalmaz viszont káros összetevőket, melyek allergiát okozhatnának toluolt, kámfort, formaldehidet, ftalátokat (DBP), formaldehid gyantát, xilént és metil-etil-ketont.
Hosszan tartó fénye van, könnyen leoldható és több,mint száz színben érhető el. Az idő haladtával sem sűrűsödik.
A CND Vinylux heti körömlakk rendszer két lépcsőből áll, egy színes és egy fedőlakkból, melyeket a tökéletes eredményhez együtt kell használni.



Az új, lekerekített  ecsetet nagyon szeretem, a könnyebben és  precízebben lehet  használni. Az ecset szépen fekszik a körömre, jól lehet irányítani vele a lakkot, hogy ne kenjem össze a köröm környéki bőrt. Halvány színeknél ez nem feltűnő, de mivel én szeretem az élénk színeket, ezért fontos az ecset minősége is. 

Gyorsan szárad és nem azért,mert ezt írják a webshopon, hanem valóban gyorsan szárad. A perceket nem mértem bevallom. A képen látható Lavender Lace lakkot 3 rétegben kentem, kisebb körmökön lehet elég lenne két réteg is. Kicsit olyan selyem cukorkás  fénye volt száradás előtt. Nagyon elegáns szín, jól használható akár alkalomra, akár irodában, hivatalban, még ott is, ahol nem tűrik az élénk színű körmöket. 






✿✿✿

    Lakkozás előtt Scrubfresh körömfelület tisztítóval törlöm át körmeim, ezzel biztosítom a körömlakk jobb tapadását. A Vinylux lakkok alá nem kell alaplakk (ápoló összetevők miatt), ha csak nem tartunk attól, hogy az élénk színek elszínezhetik a körmeink. Nálam erre még nem volt példa.





  • Tisztítja és időlegesen dehidratálja a körömlemezt.
  • Eltávolítja a körömlakkot is.
  • Minden típusú műkörömépítés és lakkozás előtt használható.
  • Javítja a tapadást és megakadályozza a levegősödést.
Ahogy én használom: egy vattakorongot (vagy szálmentes törlőt) átitatok a körömtisztító folyadékkal és áttörlöm a körömlemezt. Próbálom a bőrt kikerülni, mert amúgy is nagyon száraz a köröm környéki bőröm.

A folyadék három kiszerelésben érhető el ITT:
-59 ml
-236 ml
-946 ml

Lakkozás után, de minden este használom a CND SolarOil bőr- és körömápoló olajat, amiről a következő bejegyzések egyikében írok majd.

Az elérhető színek, hátha valaki kedvet kap a beszerzéshez 😉


A termékek elérhetőek a shop.naillounge.hu websopban, vagy 1066 Budapest, Ó utca 6. szám alatt, a CND Nail Lounge üzletben, valamint néhány viszonteladónál. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm a kommentet!