2019. november 4., hétfő

CND Vinylux Weekly Top Coat


Sziasztok!



Az utóbbi napokban sokat írtam  CND termékekről. 
Most egy olyan fedőlakkot szeretnék megmutatni, amit már régóta  ismerek és használok, nagyon kedvelem és csak ajánlani tudom azoknak, akik nem csak egy napra lakkozzák a körmüket. 


A Vinylux Weekly Top Coat levegőre szárad, 8 és fél perc alatt, nincs szükség UV lámpára, magas fényű, zselé hatású körmöket biztosít.  
A lekerekített, lapos ecset imádat, nekem legalábbis, nagyon kényelmesen és pontosan tudok lakkozni vele. Ilyen ecsete van már a színes lakkoknak is. 

7 napi tartósságot ígérnek rendszerben használva. Erről a "rendszerről" ITT bővebben olvashattok.

Különböző lakkokon próbáltam régebben, volt olcsóbb, drágább, holografikus hatású, mágneses, stb., de soha semmi probléma nem merült fel. Gondolok olyanra, hogy "összehúzza" a színes lakkot, vagy épp tompítaná a színeket. Ilyen nem fordult elő...sőt, a "hololakkok" sokkal szebbek voltak, a mágneses lakkoknál viszont látványosabb volt  az effekt, a gyors száradás miatt. 
Az üveg 15 ml lakkot tartalmaz, ami azért elég sok manikűrre elegendő. 



Több lakkozást fejeztem be Vinylux Weekly fedőlakkal. Néhány képet mutatok, ahol a nyomdázásom sem kente el, vagy húzta  volna össze a fedőlakk.














A Vinylux Lavender Lace körömlakkról további információt ITT is olvashattok. 






Korábbi bejegyzéseket, termék véleményeim megtaláljátok az alábbi linkeken


A termékek elérhetőek a shop.naillounge.hu websopban, vagy 1066 Budapest, Ó utca 6. szám alatt, a CND Nail Lounge üzletben, valamint néhány viszonteladónál. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm a kommentet!