2014. október 24., péntek

Dance Legend Celia


Sziasztok!

Azzal kezdeném ezt a bejegyzést, hogy elnézést kérek az esőcseppes képekért, de sajnos ilyen az időjárás, én pedig szeretek a szabadban fényképezni :) 

Nézzük akkor a lakkot, amely nem más, mint a Dance Legend Chameleon kollekciójából a Celia. Imádom a duo és multichrom lakkokat, ahogy több színben pompáznak a fényviszonyoktól függően. Ebből a szépségből nem sokat mértek, csupán 6,5 ml van az üvegben. Örültem volna, ha egy rétegben is csodát látok, de hát nem. Az első réteg után azt hittem elsírom magam. Iszonyat a fedése. Egy ilyen árkategóriájú lakktól azért többet vártam, mert egy másik társa szuper volt. No, de gondoltam nem dobhatom ki az ablakon, hátha a második réteg kárpótol majd. Nagyjából így is lett, igaz, nem sajnáltam a lakkot az ecsetről. Az eredmény nagyon tetszett, kár, hogy napfényben nem tudtam befotózni. 


Még itt említem meg, hogy próbálkozom a körmöm "kockásításával" is,  elenyésző sikerrel, de kíváncsi vagyok a véleményetekre :) Tudom, nem az igazi, de valahogy nem áll rá a kezem a megfelelő reszelésre. 



Szokás szerint nyomdáztam, mégpedig Barry M ezüst foil lakkal és BM-501 lemez egyik mintáját használtam.



Mi a véleményetek a lakkról, vagy a jelenlegi körömformámról? :)


18 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm, nekem is tetszik az első bosszúság után.

      Törlés
  2. gyönyörű lakk, szép nyomdázás :)

    VálaszTörlés
  3. nyjáj, de cép! :D De komolyan! Hihetetlenül jól áll neki ez a nyomda. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Nem akartam a lakkot teljesen elnyomni a mintával, ezért csak itt-ott a minta kis részletét alkalmaztam.

      Törlés
  4. Jó, hogy írtad, hogy ez a lakk gyenge fedésű, mert imádom a duokróm finisű lakkokat, és biztos beszereztem volna, így azonban nem fogom. Anno a Miss Sporty Metal Flip sorozatát beszereztem, és sajnos, csak egyikük muzsikál erőteljesen (a lilás), a kékes és a bronzos-zöldes egy rétegben értékelhetetlen.

    A körömformád számomra átmenetet képez az ovális és a mandula között, mert picit hosszabban már-már mandulának gondolnám. Ezeken a fotókon már látszik, hogy próbáltad kockásítani, de vajon miért is? :)
    Engem pontosan az fogott meg először a manikűrjeidben, hogy emiatt az elegáns, szupernőies "ovmandula" forma miatt részben enyhén retró hangulatot árasztanak a munkáid, másrészt pedig üdítő változatosságot nyújtanak számomra a Magyar blogvilág körmös szekciójának túlynyomórészt kocka, vagy minimál méretű fazonjai között!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is megvannak a Miss Sporty duochrom lakkjai, de ahogy írtad, csak az egyik szuper.
      Hogy miért akarom kockásítani? Mert olyan jól mutat másokon és gondoltam kipróbálom én is, de azt hiszem ez a forma idegen tőlem. Talán épp ezért nem is sikerül úgy reszelgetni a körmeim... A másik amiért nem illik hozzám a "kocka" köröm, hogy rövidek az ujjaim és a köröm formával, színekkel elég jól lehet csalni :)
      Nagyon köszönöm, hogy leírtad a véleményed a körmeimről, sokat jelent nekem, :) Annak is nagyon örülök, hogy tetszenek a munkáim. Nem vagyok mai csirke, lehet ezért is érezhető a retro vonal szerintem :)

      Törlés
  5. Sajnos a duo- és multikróm lakkok közül nagyon kevés tetszik, ő is csak a nyomda miatt, azzal viszont baromi jól mutat, és lássuk be, magában a körmeiden is remek :D.

    VálaszTörlés
  6. gyönyörű lakk :) a nyomdázás nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  7. A lakk önmagában is szép, de ezzel a nyomdázással valami egészen más szintre emelted a manikűrt, nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nagyon szép lakk, nem is akartam minden körmön elnyomni a színét a nyomdázással.

      Törlés
  8. Én egy ilyen csodás színért bármennyi réteget is elviselnék :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem mániám a minél kevesebb réteg és a gyors száradás :)

      Törlés
  9. Nagyon szép manikűr készült. Engem a legkevésbé sem zavarnak az esőcseppek, számomra sokkal "élőbbek" a természetes fényben készült képek, tudom, hogy ilyen-olyan szuper megvilágítással élethűbbé lehet tenni a színeket, de az én szívemnek a nap fénye a legszebb még akkor is, ha felhők mögül szűrődik át. Kockára azért nehéz reszelni, mert függ attól is az eredmény, hogy milyen szögben tartod a reszelőt, ha nem pont merőleges, akkor homorú vagy épp ellenkezőleg, domború lesz az eredmény - legalábbis én így tapasztaltam. A gyengén fedő, ráadásul drága lakkokat én általában valamilyen alapszínre szoktam kenni, így spórolok vele. Ha lenne egy ilyenem, biztos kipróbálnám fekete alappal. :) Nekem az ovális forma is nagyon tetszik egyébként, de a tiéd akkor is szép lenne, ha tövig reszelnéd, hisz alapból hosszú és karcsú a körömformád :)

    VálaszTörlés
  10. Tényleg szép lakk, a nyomdázás is feldobja, de nem az én ízlésem.
    A nagyon kocka köröm nem tetszik, amikor már derékszögű a sarka, az enyém is kicsit ovális kocka (ha van ilyen?, kb. mint a mutatóujjadon látszik), lakkosan szoktam levágni, mert így látom a formáját legjobban. Utána lakklemosás, új lakk. Szerintem lényeges a formánál, hogy milyen az eredeti körömforma, ne üssön el nagyon, mert akkor diszharmonikus. Nekem a mostani körmöd tetszik, ez így praktikus, nőies és kevésbé sérülékeny.

    VálaszTörlés
  11. Szép kis lakk, de magamon nem tudnám elképzelni, e a nyomdával nagyon jól mutat. :3

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!