2016. október 12., szerda

S-he körömlakkok (Perfect Metallics)


Sziasztok!

Nem tudtam ellenállni az új S-he lakkoknak. Korábban is mindig vásároltam ezt a márkát, pedig a minőséghez képest drágának tartottam


Amit írnak róla a krémmániánDivatos metál körömlakk, mely akár 10 napig tartós a gel-like'n ultra stay fedőlakkal.

Első körben a  perfect metallics kollekció négy lakkját mutatnám meg. 
Önmagában is használhatók, de volt, hogy fekete alapra kentem a gyenge fedés miatt.

Néhány általános dolog: DM-ben elérhető, 700 Ft körül mozog az ára. 10 ml lakk van a tetszetős üvegekben. Első látásra nekem a Kiko lakkok jutottak eszembe, azoknak van hasonló üvege. Az ecsete egy álom számomra. Nagyon könnyen tudtam vele lakkozni. A száradásra nagyon nem figyeltem bevallom. Meleg volt, mikor próbálgattam a lakkokat, számomra hamar használhatóvá vált a körmöm.

Az első 115-ös számot viseli. Lilás, ezüstös fényű, árnyékban szerintem jobban érvényesülő szín. Nekem ennél az árnyalatnál elég volt a két réteg. Fekete alapon nem próbáltam. Tartósságról nem tudok beszámolni, mert max. 3 napig bírok egy manikűrt elviselni magamon...és akkor ez már nagy idő. 




130-as számot viselő lakk barnás-bordós színezetű, fényektől függően más-más szín jellemzi. Talán ez tetszik a legjobban. 




A négyesből az utolsó kettő tetszik legkevésbé. 120-as számú lakkból több réteg kellene a tökéletes fedéshez. Három! réteget kentem fel, de még így is átlátszott a körömvég, ami nálam azért nem olyan feltűnő. Fekete alapon nem próbáltam, de majd teszek egy próbát. 



125-ös számú egyértelműen nem tetszik. Olyan semmilyen. Üvegben még úgy tűnt, hogy tetszik, de önmagában használva gyötrelmes. Fekete alapon zöldes fénye van, nem rabolta el a szívem.




Ennyi a mai adag mára. 


5 megjegyzés:

  1. Wow, pedig az utolsó gyönyörűűű!!! :)

    VálaszTörlés
  2. A 130-as csodás lakk, igazi őszi szín!

    VálaszTörlés
  3. Hasonlóképpen vélekedünk, úgy látom erről a szériáról, a két jobb szélsőt én meg sem vettem. A legszlső jobb oldaliban bizonytalankodtam kissé, mert a polcon tetszett, levéve, bolti fényviszonyok között fantáziátlannak tűnt. A mellette lévő pedig azért nem jött velem, mert van két majdnem ugyanilyenem, egyik a BarryM Aquarium koll-ból, a másik pedig az ANNY chrome finish-ek közül.

    VálaszTörlés
  4. A 125-öst én is nézegettem az üzletben, de bizonytalan voltam, így (szerencsére) visszatettem a polcra. A 130-as viszont nagyon tetszik, csodaszép szín! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!