2016. november 28., hétfő

Oriflame Red Ardent


Sziasztok!

Egy piros lakkot szeretnék megmutatni, ami szerintem gyönyörű, de....ha valaki kíváncsi a továbbiakra, az olvasson tovább.



Szóval, egy gyönyörű piros, tüzes lakk az Oriflame kínálatában a Red Ardent. Nagyon ritkán vásárolok a márkától lakkokat, de legutóbb kettőre is elcsábultam. Elkövettem azt a hibát, hogy "csak" katalógusból választottam és nem néztem az interneten képeket a tényleges színről. 
A katalógus képek nem igazán hasonlítanak a valódi színekre és nemcsak az Oriflame-nél. 



Az üvegben 8 ml lakk található, egy lekerekített ecsettel, ami nekem nagyon tetszik, mert könnyű vele a festés. A lakk nem folyós, ahova kentem ott is maradt. Viszont én valami szuper jól fedő lakkocskára számítottam és nagy csalódás volt, hogy egy rétegben csak halovány pirosas, áttetsző, de mégis aranyló valamit láttam a körmeimen. Szerencsére nagyon hamar megszáradt és újabb réteg következett, ekkor már majdnem meg voltam elégedve. Még egy harmadik réteget is felkentem és így lett "mélysége" a lakknak. Még a három réteg is hamar megszáradt. Karácsonyra jó választás lehet, ha valaki kedveli az ilyen színű és jellegű lakkokat.






Kihasználtam a gyenge fedőképességét és hópelyhes mintával duplán nyomdáztam két ujjamra. A minta BPL-032 lemezen található.


Annak ellenére, hogy három rétegben fed ez a lakk, mégis tetszik. Biztosan használom még többször is.

6 megjegyzés:

  1. Csudiszép, főleg ezzel a nyomdázással. :3

    VálaszTörlés
  2. igen ez a nyomdázás nagyon jó lett :)

    VálaszTörlés
  3. Imádom az Oriflame körömlakkjait. Bár ritkán szánom rá magam, de ezekkel nagyon könnyen lehet dolgozni, gyorsan száradnak és szép fényük van. Szakmámból kifolyólag is szívesebben maradok a gél lakkozásnál a tartósság és az igényesebb kivitel miatt is, de ha valaki a körömlakkozást preferálja jobban , mindenképp jó választás ez a márka. És ennek a pirosnak , valami eszméletlen szép színe van, a hópihéid is csodásak! :)

    VálaszTörlés
  4. Szép ez a piros szín önmagában és a manikűrrel is. Szerintem 10 éve láttam utoljára Oriflame katalógust, Avont is csak akkor nézem meg neten, ha elfogyott a szempillaspirálom vagy a hővédő spraym.

    VálaszTörlés
  5. Ez tényleg gyönyörű árnyalat, de most erős leszek, és belátom, több pirosam van már, mint amit valaha is felkennék! :D

    VálaszTörlés
  6. Nekem is számos piros lakkom van, de mivel az elmúlt hetekben nem vásároltam körömlakkot, elcsábultam és megrendeltem. A képeid alapján nem bánom, alig várom, hogy megérkezzen a csomagom :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet!