2013. október 7., hétfő

OPI Teal The Cows Come Home

OPI Teal The Cows Come Home

Ma reggel a hosszú ügyelet után megjutalmaztam magam és elmentem a Müllerbe. Konkrét tervem nem volt, mert tudtam, hogy elég "szegényes" a választék az itt levő Müllerben. Kellemes csalódás ért, mintha feltöltötték volna a készletet, mert még OPI polc is volt :) Korábban nem láttam...igaz, most sem, mert nagyon álmos voltam :) Az egyik eladónő mutatta meg, hogy merre van. 
Egy valamit nagyon utálok ezekben a kivilágított polcokban, pultokban...nem az igazi színét látom a lakkoknak. Lehet, csak én lettem vénségemre ilyen vaksi...?
Szóval, találtam pár Essence lakkot és  egy OPI-t. 

Szép világoskék...nyáron kellett volna ezt beszereznem, de még most sem késő. :) 





Nekem a nyári kék ég és a fecskék jutnak eszembe erről a színről...nem tudom miért. 







Vettem egy essence körömnyomda lemezt is. Csak az egyik minta fogott meg...még pedig a madárkák.


Próbáltam nyomdázni...a terv jó volt, csak a kivitelezés nem úgy sikerült , ahogy szerettem volna. Azért a lényeg látszik :)










Majd legközelebb jobb lesz  :) 




6 megjegyzés:

 1. ez pont egy nyári kollekciós lakk
  http://www.makeupandglow.com.au/OPI-Teal-The-Cows-Come-Home-Mini-Set-p-17762.html
  nagyon szép szine van,a madarak is tetszenek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) az infót is. Nem néztem meg, hogy milyen kiadású kollekció darabja. Nagy színválaszték nem volt, valószínű, hogy maradok a netes vásárlásnál :)
   A nyomdázást kicsit elbénáztam, mert türelmetlen voltam, kapkodtam.

   Törlés
 2. De jó így ez a minta! Nekem is megvan ez a paletta de nem volt épkézláb ötletem hogy hogyan használhatnám a madaras mintát. Ebben az összeállításban viszont határozottan jól néz ki! Gyönyörű színe van ennek az OPI lakknak :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) először nem nyomdázva akartam a felhőket, hanem szivaccsal. De mivel kevés időm volt festeni, gondoltam, hogy így is jó lesz....hát, annyira nem :) A lakk színe szép, de minimum két réteg kell a normális fedéshez. Kíváncsi leszek, hogy mennyire bírja a strapát (gépelés, fürdés, mosogatás, stb.)

   Törlés
 3. Nem te vagy a vaksi, irtó zavaró az a megvilágítás. Arrébb szoktam sétálni szinte mindegyikkel, nehogy becsapjon szemem :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is azt csináltam :) azért az vigasztal, hogy nem csak én küzdök ilyen problémával. :)

   Törlés

Köszönöm a kommentet!