2013. október 31., csütörtök

Arany és fekete




Még egy bejegyzés mára, mert holnap melós nap és nem lesz időm megírni, vagyis nem hagyják. 

Azt hiszem a kedvencem lesz a Bornprettystore QA66 körömnyomda lemeze. Nem ez az első manikűröm ezekkel a mintákkal, csak eddig még nem készült bejegyzés. 
A fekete és arany párosítás nagyon tetszik nekem. Korábban el  sem tudtam képzelni a körmeimen a fekete színt, de a blogolás óta sokat változott a szemléletem. 
 Azért a nyomdázásban még van mit fejlődnöm, de majd a gyakorlás teszi a mestert :) 















Sally Hansen Double Duty alapozó és fedőlakk
China Glaze Passion
Moyra 35 fekete
Konad fekete nyomdázó lakk
Moyra Diamond fedőlakk



12 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. köszi, nekem is tetszik :) körmeimen sokkal szebb, mint a képek mutatják...

      Törlés
  2. Milyenek ezek a nyomdák? Jók? Mert nekem csak essence-es van és eddig nem mertem rendelni, mert azok nagyon vacakok, nem elég mélyek a minták, és mindig hiányosak. Amit csináltál, nagyon szép, csak nem tudom, te vagy-e ügyes, vagy a lemez jobb?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na. köszi a bizalmat :) Hiába a jó lemez, ha valaki béna...szerintem. Szóval, tény, hogy jó lemez és jó bélyegző kell hozzá. Az essence lemezek nem túl jók. Nagyon sok mindent vettem ebay-en, BPS-en, eddig mind bevált. Ki lehet fogni akciósan is lemezeket.

      Törlés
    2. Én remélem, hogy nem vagyok nagyon béna, mert az essence-el is tudok néha elfogadhatót alkotni ;) Csak olyan jó lemezek vannak, legalább 5-8-at simán megvennék... azt hiszem, megpróbálom.

      Törlés
    3. Én is így kezdtem...megláttam pár jó lemezt, aztán mindig jobb lemezeket találtam, most meg már van egy halommal. :) Nyugdíjas koromig biztosan kipróbálom mind :)

      Törlés
  3. De szépséges, mind a szín mind pedig a minta! Már engem is elkapott gondolatban ez a nyomda láz :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) szerintem egyszerű és egyedi köröm diszítés a nyomdázás.

      Törlés
  4. Imádom az arany+fekete párost :) Tetszik a minta is, én úgy tapasztaltam geometrikus mintával nehezebb dolgozni mert látványosabb ha kicsit ferdére sikerül. :D Az indás-virágos mintáknál ez alig észrevehető. Az Essence paletták fényévekre vannak a jó minőségtől, csak arra jók, hogy elvegyék az ember kedvét a további próbálkozástól.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek veled, tényleg nehéz az ilyen mintákkal dolgozni, mert könnyen elcsúszik :) amint látszik is az enyémen. Mentségemre szolgáljon, hogy nem vagyok mai csirke, a látásom se tökéletes már :) Ha sok időm lett volna, akkor tuti, hogy újra kenem a körmeim. Korábban, 5-6 éve nekem volt egy Konados nyomdázó szettem, de akkor valahogy nem éreztem rá, hogyan kell csinálni. Igaz, blogokat sem néztem, hogy mások tapasztalataiból tanuljak.

      Törlés

Köszönöm a kommentet!